ARRÒS AMB CALAMARS o CALAMARS AMB ARRÒS
Té de bó que ho pots deixar gairebé preparat i al moment de menjar-ho només cal donar-los un cop de planxa.
Necessitem:
- -uns calamars no massa petits.
- -ceba
- -un gra d'all
- -pebrot verd
- -sal i oli
- -all i julivert picat
- -arròs bullit (jo he fet servir arròs bomba del Delta)
Fem un sofregit amb la ceba, l'all i el pebrot, quan estigui una mica rosset i posem les aletes i les potes de calamar i ho deuxem coure a foc ben baixet, quan està gairebé cuit hi podeu posar una mica de la tinta que heu tret dels calamars perquè us agafi una mica de color fosc.
Ho barregeu amb l'arròs bullit.
Amb una cullereta farciu els calamars i els tanqueu amb un escuradents.
Els coeu a la planxa i quan estiguin hi tireu pel damunt un raget d'oli i un polsim d'all i julivert picat.
siempre nos das delicias y esta es una de ellas que barbara eres excelente
ResponEliminabesitos
Gracias por tu visita a Pan y Varios y por el comentario, me encanta conocer nuevas "locuelas" de la cocina, siempre estoy aprendiendo de todas vosotras.
ResponEliminaHe echado un vistazo a un par de tus últimas entradas y esta me ha parecido de verdad especialmente interesante, adoro los calamares pero nunca los rellené de arroz y por tus fotos veo que han quedado fabulosos. Seguro que la pruebo.
Moltes grasis por compartir tus recetas.
Besos desde Mallorca.
Gracias por tu visita y por el comentario en mi blog , ya te he puesto en mis favoritos asi que ahora en adelante espera mas visitas mias
ResponEliminaLos calamares rellenos deliciosos
Un beso
Amalia
Ganxeta, que bona aquesta recepta. A casa meva sempre han agradat molt aquest calamars farcits. T'han quedat rebons.
ResponEliminaSalut!!!!!!!