MADALENES DE XOCOLATA (8)
Aquesta setmana l'esmorzar pedagògic serà d'allò més senzill. S'estan començant a costumar a esmorzars massa "fins" i això no pot ser! A veure que els semblaran aquestes madalenes de xocolata.
Necessitem:
-2ous
-125g de sucre
-125g de farina
-125g d'oli d'oliva
-1/2 sobret de llevadura Royal
-2cullerades de postre de xocolata en pols (no Cola-Cao)
Amb la batedora anem barrejant tots els ingredients fins que ens quedi una massa ben homogènia.
Ho posem en motlles i ho enfornem uns 25 minuts al fotn, ja calent, a 200º.
Necessitem:
-2ous
-125g de sucre
-125g de farina
-125g d'oli d'oliva
-1/2 sobret de llevadura Royal
-2cullerades de postre de xocolata en pols (no Cola-Cao)
Amb la batedora anem barrejant tots els ingredients fins que ens quedi una massa ben homogènia.
Ho posem en motlles i ho enfornem uns 25 minuts al fotn, ja calent, a 200º.
Dona, doncs seran senzilles, però tenen una pinta boníssima! Aquest companys teus estan molt ben acostumats ;)
ResponEliminaNosaltres ens apuntem aquestes madalenes,que tenen una pinta. Canviarem xocolata en pols per uns fideus de xocolata que tenim, s'ha de aprofitar, a veure que sortirà. Un petonet.
ResponEliminame apunto la receta se ve delicioso que buenos te quedaron
ResponEliminaexcelente
bueno, com sempre, el resultat ha estat excel.ent. estaven boníssimes, molt suaus, tal i com m'agraden. éxit segur!
ResponEliminaGanxeta, que bones. Això també es reposteria de la bona. M'agrada la idea de posar fideus de xocolata pel damunt.
ResponEliminaSalut!!!!
Deben estar riquísimas. Te han quedado geniales.
ResponEliminaBesos
Mmmm deliciosos!!!
ResponEliminaBesos
Encara no m'he decidit mai a fer madalenes, però me las apunto a pendents perquè tenen molt bona pinta i semblen fàcils de fer!!
ResponEliminaQuina bona pinta que tenen i m'agrada la xocolata...ja está tot dit!!!
ResponEliminaDolça, tu fas com jo... cuines les coses i despres les reparteixes. :) Oohhh, madalenes de xocolata!! Me'n menjaria una ara mateix!! hehe
ResponEliminaSegur que els teus companys i companyes estaran encantats amb aquestes magdalenes de xocolata. Com que sóc addicte al xocolate ja pots pensar que trobe aquesta recepta "d'excel·lent". Salutacions
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminamooooooooooooooltes felicitats dolça en el dia del teu aniversari. acaba de passar un molt bon dia. petonets.
ResponElimina- Doncs que han de dir Dolça, el mateix que diría jo, Dolceta demà en portes més, quina companya!!!! com una reina t´han de tractar.
ResponEliminauna abraçada
Pero que ricas de chocolate. Te quedaron estupendas.
ResponEliminaBesos
gemma, i que els tinc ben acostumats, una mica massa!!
ResponEliminaDelicias, jo també hii he posat fideus de xocolata pel damunt.
Norma, las puedes hacer sin miedo son fáciles y salen perfectas.
Olles, ganxeta, amb fideus i un polset de xocolata, cal dir res més?
Dolita, no es porque las haya hecho yo, pero han tenido mucho éxito.
La cocinera, dolorss,rosa bona pinta i de xocolata...
xaro, no sé perquè les madalenes espanten una mica. Tot està en el forn, ben calent d'arrancada i després baixar-lo a 200º fins que estiguin a punt, ah! i no obrir el forn mentres hi hagi les madalenes dins, es sobten!!!
Mercè, M'agrada cuinar i si tot el que faig ens ho mengéssim a casa no entrariem per les portes, així que la solució es repartir una mica.
Francesc, si que n'estan d'encantats amb els esmorzars pedagògics, si...
Mai, ganxeta, em sembla que els cuido més jo a ells que ells a mi, què hi farem!
Miquel, gràcies per les felicitacions, i tu que ho puguis veure.
PTNTS a tot@s
Dolça
Hola! Acabo de trobar per casualitat aquest blog i m'ha entusiasmat la idea. Sóc una aficionada a la cuina tot i tenir vitn anys, i he provat de totes les maneres que les madalenes agafin aquesta forma pròpiament de madalena, no sé si és pel forn però sempre em queden xafades, pujen pero no pujem més de dalt que de la resta. Enhorabona pel blog, m'ha encantat! Merci
ResponElimina