Llomillo amb crosta de foei
És un plat per quedar bé i que es fa en un moment. Cal agafar un llomillet, si es vol ibèric, i tallar-lo a talls d'un mínim de dos dits de gruix. Marcar-lo en una planxa ben calenta pels dos costats i posar-lo en una plata de forn.
Salpebrar-lo al gust i posar una generosa capa de foei d'ànec per sobre de cada tall.
10 minuts abans de menjar-nos-ho posar-ho al forn, ben calent.
Jo ho he acompanyat d'una salseta amb xampinyons, feta amb una base de suc de rostit, i amb això tenim un plat perfecte i que "fa festa".
Salpebrar-lo al gust i posar una generosa capa de foei d'ànec per sobre de cada tall.
10 minuts abans de menjar-nos-ho posar-ho al forn, ben calent.
Jo ho he acompanyat d'una salseta amb xampinyons, feta amb una base de suc de rostit, i amb això tenim un plat perfecte i que "fa festa".
Amb aquesta recepta em sumo a la convocatòria que fa la Dolorss de Blog de Cuina
del CONCURS DE RECEPTES GOURMET RURAL
del CONCURS DE RECEPTES GOURMET RURAL
vici, de pur vici aquest llomillo engalanat amb foei.
ResponEliminaI tant que fa festa, això fa festa i refesta. Que bo. I a més es pot sucar pà. Si és que aquests quilets que he agafat aquests darrers mesos ja se de que és.
ResponEliminaSalut!!!
El plat ès enzill i sembla molt bo, però saps el que m'agradat mès? que li diguesis llomillo, al meu poble també li diuent així.
ResponEliminapetons
Noies, si que està bonet i a més es senzillet de fer.
ResponEliminaDolorss, si és llomillo li he de dir llomillo, no???? De quin poble ets tu que al llom també li dieu llomillo. Jo de reus, com ja deus saber!
PTNTS
Dolça
Dolça, visc a Balaguer i li diuen llom, però vaig neixer a vallfogona de Balaguer i li diem llomillo. De Lleida!!!
ResponEliminadolça, aquest plat no fa festa, és un luxe de veritat.
ResponEliminaamb el tortell i els canelons, ja en tens gairebé per totes les festes.
Hola Dolça, moltes felicitats per les reeptes, estàs molt activa!! Aquest llomillo és extra i molt senzill. El foie sempre fa festa, i acompanyat d'uns xampis, no es pot demanar més. Boníssim!
ResponEliminaÀnim !!!..ho fas molt bé !!!
ResponEliminaAlbert.
http://lacuinadesempre.blogspot.com