Aperitiu de poma i formatge de cabra

Aquest diumenge hem estat d'aniversari, com a bona escorpí ho he celebrat tant com he pogut. El dinar de diumenge, amb la família, va constar d'una amanida amb salsa de romesco amb "cosetes per picar".
Una de les cosetes van ser aquests aperitius de poma amb formatge de cabra.Vaig agafar una placa de pasta de full, de la que no puja, i la vaig tallar a quadradets. Al damunt i vaig posar una rodantxa de poma i al damunt una de formatge de cabra. Ben saladet i un polset de julivert i al forn.

A més hi havia Orelletes salades , VERD I GROC , i coca amb recapte i d'espinacs (comprades al forn).

De segon llomillet amb foei d'ànec i salsa de xampinyons.

I de postres un tortell de cabell d'àngel, que ha tingut rèplica avui, en forma de flautes, per celebrar-ho amb els companys de feina.

Comentaris

  1. Dolça, per molts anys!! No hi ha res millor per celebrar els aniversaris que un bon dinar! ;)

    ResponElimina
  2. Primer de tot felicitats dolceta. Per molts anys. Desprès quin goig de menú. Festiu total. M'ha agradat molt aquest montatge. Que rebó. Mira que m'agrada el formtage de cabra. Que bo que és. I amb poma. Mira, ja tinc menú per una trobada informal.
    Em pujarà el colesterol, jeje.
    Salut!!!!

    ResponElimina
  3. Senzill però segur que deliciós. M'agrada el formatge de cabra i amb la poma té que estar força bo.
    Un aperitiu anotat . Gràcies!!!

    ResponElimina
  4. Caram, quin dinar d'aniversari més bo! Els pica pica sempre tenen bon resultat, oi? I aquest aperitiu té una pinta deliciosa...
    Posaràs el tortell de cabell d'àngel?
    Nosaltres tenim la celebració dels anversaris familiars aquest diumenge, aviam si surt tan bé com la teva ;)
    Visca els escorpins!

    ResponElimina
  5. Quin goig d'aperitiu!!
    Dolça, estàs que et surts!
    Els teus convidats deuen estar encantats!
    Un petonet!!

    ResponElimina
  6. Puc dir que està mooolt bo!
    Curiosament aquest cap de setmana he fet un sopar amb els amics i aquest va ser un dels aperitius!

    ResponElimina
  7. Sembla que varem ser unes quantes que varem fer mes o menys el mateix plat!!
    Feliciats wapa!!
    Ptnts

    ResponElimina
  8. per molts anys, dolça! renoi, quin dinar que et vas regalar, un luxe. igual que tenir tan a mà aquest magnífic oli que fas servir.
    que per molts anys ho puguis anar repetint.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides