COC DE CARABASSA (14)
De què li puc fer el coc a un fan, tan fan, del Halloween? Doncs si, li he fet de carabassa!
Necessito:
- -4ous
- -1 mesura de llet
- -1 mesura de sucre
- -2 mesures de farina
- -una culleradeta de canyella en pols
- -un sobret llevadura Royal
- - Carabassa tallada ben fineta, al gust de cadascú.
La mesura és un got de vi.
Al bol de la TurboChef batem els ous a punt de cinta (V4, 4 minuts)
Ho baixem a V1 i hi anem afegint el sucre, la llet, la farina, la canyella i la llevadura.
Amb la batedora es fa igual, es munten els ous a punt de cinta i després s'hi van afegint la resta dels ingredients, amb cura de que no ens baixi la barreja.
Tallem la carabassa ben fineta. Jo n'hi vaig posar una capa a tot el damunt del coc, que en coure's va baixar. Si n'hi voleu més la hi podeu posar, com més n'hi poseu més humit serà el coc.
Posem al coc al forn, preescalfat a 200º, i el deixem entre 40 i 50 minuts, depenent de la quantitat de carabassa que hi haguem posat.
Espero que li agradi, a ell i a la resta. Demà sortiré de dubtes!
que foto mas lindas me encanta el hallowen , se ve que la pasaron genial
ResponEliminabesitos
Oooohh!! Quina bona pinta!! Me l'apunto a la llista de pendents! ;)
ResponEliminaJo, que he tastat aquest postre de mans de la Dolça, us puc assegurar que com sempre és tot un éxit. Ja estic pensant qué ens faràle pròxim dimecres, je je je.
ResponEliminamare de deu quina coca mes chula has fet,,m¡agrada molt.
ResponEliminaQue estrany... ahir et vaig deixar un comentari i no ha sortit :(
ResponEliminaRes, només et deia que la penya de la foto fa por de veritat! je je je
I la coca mmmm... sucosa i esponjosa com m'agrada a mi ;)
Segur que li va encantar i si no me l'envias a mi!!!!!!! :))
ResponEliminaQuina bona pinta que aquest coc. Ja veig que vas recoplinta receptes de carabassa.
ResponEliminaAquest és veu força esponjós. Me l'apunto per fer.
Salut!!!!!!!!!!!
Per a tots i totes, un coc normalet amb carabassa, és bo si!, però no deixa de ser un coc normalet amb carabassa.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Hola Dolça,
ResponEliminaOstres té molt bona pinta el coc de carbassa, però encara en té més la foto de l'inici! quina recepta és?
Marta, guapa, la foto de la capçalera és el postre estrella de casa "EL COULANT DE XOCOLATA". Pots buscar-ne la recepta a l'apartat de postres, està... només cal veure la foto.
ResponEliminaPtnts
Dolça