24.10.08

PASTISSETS D'AMETLLA I PINYONS (6)



Necessitem:

  • -50g de pinyons
  • -5og d'ametlla
  • -250g de maizena
  • -150g de sucre
  • -100g de mantega
  • -1 ou i una clara
  • - una cullerada de sucre avainillat
  • -1/2 sobret de llevadura
  • -el rovell que sobra és per pintar els pastissets
  • - uns quants pinyons per guarnir-los
A la Turbo-Chef:
Primer picarem els pinyons i les ametlles V5-7-9, uns 20 segons i els reservarem.

Posem la mantega, a trossos, a V1, 2 minuts a 45º. Hi afegim el sucre i la vainilla i ho posem a V3 2 minuts.

A V3 i pel forat de la tapa afegir la maizena, la llevadura, els pinyons i ametlles trinxats i ho deixarem uns 3 minuts.

Omplim motlles de madalena amb aquesta massa, ho guarnim amb uns quants pinyons i ho pintem amb el rovell d'ou.

S'enfornen a 180º fins que estiguin daurats.

Si no es té Turbo-Chef:
Batre l'ou amb el sucre, la vainilla i la mantega desfeta.
Afegir la maizena, la llevadura, els pinyons i ametlles que haurem picat prèviament.
La resta ho farem igual
Aquests pastissets són els que s'han menjat avui per postres de dinar la joventud que ha vingut aquest migdia, i els que han sobrat se'ls acabaran a la tarda quan vinguin per estudiar. Si us afanyeu encara en trobareu algun!!

6 comentaris:

  1. Ganxeta, suposo que encara que no tingui la turbo em quedaran tant bons com a tu. Veritat? M'encanten els pinyons.
    Salut!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Que pinta Dolça!
    Cada dia et superes a tu mateixa!!
    Quan tinguis un momentet, passat pel meu blog, tinc una coseta per tú!!
    Un petonet.

    ResponElimina
  3. mmmm deliciosos! Aquests pastissets són una barreja entre magdalena, panellets i tarta de Santiago... boníssims!

    ResponElimina
  4. ¡Hola Dolça! Pasamos por aquí para agradecerte los comentarios en nuestro "blog desconectado" ahora que hemos encontrado un momento, y para disfrutar de tus estupendas recetas.

    Saludos.

    Ana y Víctor

    ResponElimina
  5. una pregunta les ametlles son crues o torrades ?

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.