LLENGUADO AMB AMETLLA

Avui farem uns llenguados amb ametlla, ràpids i senzills de fer. Un plat que el pots deixar "engegat" i acabar-lo de fer quan arribes a casa.
Cal que els llenguados tinguin una bona mida ja que s'acaben de coure al forn.
Necessitem:
  • -Llenguados
  • -Ametlla picada (no en farina)
  • -Dues llimones
  • -Mantega i oli
  • - una mica de farina
  • -Sal

Enfarinem i salem els llenguados i els marquem en una paella amb una cullerada de mantega i oli calent. Els posem en una plata per al forn.

A la mateixa paella i amb el mateix oli fregim les ametlles picades. Les tirem pel damunt del peix.
Amb l'oli/mantega que queda a la paella fregim una mica unes quantes rodantxes de llimona i hi tirem el suc de l'altra llimona.

Presentem la llimona damunt dels llenguados i reservem el suquet que tenim a la paella que el tirarem per damunt els peixos en el moment de posar-los al forn ( uns 10 minuts a forn mitjà).
(Un secret : jo ho vaig fer amb pelaies)



Comentaris

  1. Dolça, només puc dir guauuuuuuuu!!!
    El llenguado sempre l'havia fet a la taronja, però amb llimona, déu estar boníssim.
    Aquesta a les pendents.
    Salut!!!!!!!1

    ResponElimina
  2. Aquesta recepta sempra et fa quedar bé.
    Te una pinta deliciosa.
    Jo en faig una de similar, algun dia la faré.

    ResponElimina
  3. M'encanta el llenguado fet així... jo també el faig amb taronja, però amb llimona també ha de quedar boníssim!

    ResponElimina
  4. Hola, Dolça!
    Acabo d'entrar al teu blog, penso que per primera vegada, i m'ha encantat. Si no et fa res, t'agrego als meus "blogs recomanats".
    Aquestes pelaies fan una pinta tremenda i, a més, el plat és molt atractiu i sembla força senzill de fer...

    Salutacions!
    Anna (de la Taula d'en Bernat)

    ResponElimina
  5. Noies, és bo i senzill, i et fa quedar bé.
    Anna, gràcies per posar-me entre els teus recomanats.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides