7.10.08

BROWNIE

Qui li pot dir que no a un brownie de xocolata negra? Necessitem:
  • -200g de xocolata de postres
  • -100g de sucre
  • -75g de farina
  • -75g de nous pelades
  • -3ous
  • -100g de mantega
  • -un sobre de llevadura Royal

Piqueu les nous i reserveu-les.

Al microones posar la mantega i la xocolata per què s'estovi.

Amb el batedor de varetes remenar el sucre amb els ous fins que quedi una massa ben escumosa.

Afegir-hi la mantega i la xocolata foses, remenar una mica més, posar-hi les nous i finalment, amb molta cura la farina barrejada amb la llevadura.

Preparar un motlle untant-lo amb mantega i farina i abocar-hi la massa.

Preescalfar el forn i posar el brownie a 180º uns 25 minuts, si teniu aire al forn us quedarà més esponjós.


Si voleu veure la versió Turbo-chef la teniu aquí: Brownie

13 comentaris:

  1. Una altra vegada, la first. Jeje. Aquest brownie ha d'estar boníssim. Per què? Doncs perquè un plat senzill amb ingredients de primera qualitat, doncs ha de ser bo per força. A mi m'agrada molt, però és per menjar de tant en tant. No sóc una assídua a la caminada Reus-Castellvel-Reus, però al final hauré d'anar cada tarde. Jeje.
    Salut!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Ganxeta, Reus, Castevell, Reus al final serà poc, n'haurem de fer una que sigui Reus, La Seu d'Urgell, Reus...( com a mínim) no et sembla?
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Jo sóc de les que no pot dir que no! I si té la pinta del teu... almenys en vull dos trossos :)
    Els brownis m'encanten, és dels clàssics que sempre triomfen!

    ResponElimina
  4. Gemma, al teu costat els meus postres són amateurs, però bona pinta si que en té, veritat?
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Hola Dolça!
    Gràcies per passar pel meu blog i deixar un comentari, sobretot perquè així he pogut conèixer el teu i quins postres!!! Segur que en faré algun... Petons!

    ResponElimina
  6. magnifica receta te felicito se ven deliciosas yo las quiero .
    vaya la foto esta para comersela me imagino el olor del brownie en tu casa ummmmmmmmm muy rico
    besitos

    ResponElimina
  7. Dolça. ¡Qué delicia de brownie¡. Siempre los hago al microondas y no tienen la misma textura. Los tuyos tienen una pinta genial.
    Un beso

    ResponElimina
  8. Hola, Dolça! Realment el coulant que guarneix el bloc fa una pinta espectacular, amb el joc de xocolates. Ho hauré de provar algun dia. Gràcies!

    ResponElimina
  9. Jo tampoc puc dir que no ni al brownie, ni als cocs que també tenen una pinta!! No m'estranya que les nenes arruguin el nas a un bocata!!

    ResponElimina
  10. Danae, es fa el que es pot!
    Norma, mi casa casi siempre huele a repostería, la línea no lo agradece pero el paladar y la juventud de la familia sí.
    Dolita, los de microondas son de emergencia y no tienen nada que ver con los de horno.
    Divina, realment el coulant de dos colors és xul·líssim a la vista i de gust no es queda enrera.
    Xaro, pero és que amb l'excusa de que la mama fa cocs casa meva sempre sembla una fonda!!!!
    PTNTS a totes
    Dolça

    ResponElimina
  11. Hola DolÇa,muchas gracias por visitar mi blog,yo tampoco conocia el tuyo!
    Magnifico este brownie, en general muy buenas recetas.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  12. dolça, no he fet mai brownie, però tal i com ho expliques, no sembla difícil, i l'aspecte és deliciós, de manera que potser dissabte amb la lara ens hi posem.

    ResponElimina
  13. Irene, nos iremos viendo.
    Manel, no hi ha cap de les receptes que poso que siguin complicades, alguna pot ser una mica més elaborada que una altra, però dificils de fer mai. El brownie amb la Lara perfecte. Jo també el faig amb la "cuinera" i al final escura el bol.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.