MASCARPONE
Dies enrere la Marta em va recordar una recepta que la Sílvia havia posat al seu blog Chup chup chup i que m'havia cridat molt l'atenció.
Així que ja em teniu fent mascarpone...i la veritat és fàcil i surt molt bo fet a casa.
Així que ja em teniu fent mascarpone...i la veritat és fàcil i surt molt bo fet a casa.
Us explico com es fa.
Necessitem:
- 500ml de nata 35%
- 30 ml de suc de llimona.
Ho posem en una casola, i a foc baix, remena que remenaràs, sense que bulli, fins que comenci a espessir ( jo he estat uns 12 minuts)
Ho deixem reposar unes 8 hores a la nevera, ben tapat.
Després el posem en una bossa de cotó (jo en tinc una que la faig servir per fer la llet d'ametlla del menjablanc i m'ha anat superbé) perquè deixi anar l'excés de líquid que pugui tenir.
I ja tenim el mascarpone llest!
I per esmorzar, amb una mica de melmelada de maduixa o de cireres està fent les delícies del més llépol de casa.
Ohh que bo es! i tan senzill de fer, moltissimes gràcies :) ptnts!
ResponEliminaA nosaltres ens va encantar! Fer una recepta de la Sílvia és èxit assegurat!!!
ResponEliminaFàcil i molt bona! ( i molt més econòmica que al súper! Això si, necessites temps!)
Molt bona!
Ptnts
Queda anotat Gloria a casa ens agrada molt el mascarpone i el faig servir per varius postres. Gran idea!!
ResponEliminaPetons
Cuando veo estas recetas tan sencillas y tan ricas me quedo con la boca abierta, me sorprende mucho que se haga de una forma tan sencilla
ResponEliminaPetons!!
El mascarpone casero es fácil y muy bueno.Alguna vez también lo he hecho en casa. Feliç castanyada
ResponElimina