Amanida de germinats amb formatge fresc @Cooking the Chef
Veure Susi Díaz al ctc i posar-me a buscar recepta va ser tot u! No sé perquè però des del primer moment vaig pensar que podria trobar una recepta que a casa agradés...i si, n'hi ha unes quantes, però al final n'he fet una amb formatges... i només m'agraden a mi !
A veure que us sembla la meva versió de l'amanida de germinats amb formatge fresc d'aquesta xef!
Necessitem (per a quatre persones)
- Formatge fresc
- 100g de germinats frescos
- 100g de llenties cuites
Per macerar el formatge:
- 4 g de mostasa en gra
- Mitja culleradeta de mostasa de Dijon
- 1g de pebre rosa en gra
- 1g de pebre negre en gra
- 1g de pebre blanca
- Un polsim de farigola llimonera fresca
- Un polsim d'orenga fresc
- 1g de sal
- 100g d'oove
La Susi Díaz fa una vinagreta per amanir, jo la vaig fer però després no la vaig fer servir ja que l'oli de la maceració em va agradar molt i vaig trobar que no calia posar més gustos al plat
Comencem macerant el formatge.
Posem tots els ingredients que necessitem en un pot i ho triturem bé amb la batedora. Hi aboquem en un bol de vidre on hi tindrem el formatge submergit, un mínim de 12 hores, a la nevera, ben tapat.
Pasades les 12 hores traiem el formatge i el posem en un plat.
Agafem l'oli de la maceració, el pasem per la batedora i el colem.
Fregim les llenties cuites, posant-les en un colador metàl·lic, submergint-les en oli ben calent.
Presentem el plat amb el formatge, les llentíes pel voltant, els germinats i una mica de l'oli que hem preparat per damunt.
Segur que gaudirem força amb totes les receptes d'aquesta xef que hem presentat al Cooking the Chef d'aquest setembre!
M'ho he passat bé fent aquesta recepta, sobretot perquè els germinats els he fet jo, amb llavors de mostassa.
Les vaig posar en una safata amb una mica de paper de cuina humit i al cap de tres dies ja tenia a punt els brots tendres, lleugerament picants...boníssims !
Ohhhh.....la recepte perfecta, pero fer te tu els germinats!!!! ets la pera. M´encanta. Ting ganas de probar ho!!!!
ResponEliminaPetonets
Yo si que usé la vinagreta, pero el marinado de los quesos los utilicé para otra ensalada. No había que desperdiciar nada!. Me ha gustado mucho esta ensalada y para la próxima probaré a hacer los germinados con las semillas de mostazas que el punto picante me encanta.
ResponEliminaBss
Elena
aquesta amanida m'ha enamorat...i ...en serio és tan fàcil fer els germinats? m'he d'animar a fer-los, m'encanten els germinats i sempre els compro al super..t'ha quedat fantàstica!! petonets
ResponEliminaHola Gloria. Eres una manitas jj y además una estupenda chef con mucha imaginación porque esos germinados caseros han debido ser la repera jj.
ResponEliminaUna propuesta estupenda y sin duda con mucho sabor. Me gusta.
Un abrazo.
Quina bona idea fer tu mateixa els germinats . T'ha quedat una recepta deliciosa.
ResponEliminaPetons
Rosa
M'ha agradat que et fessis els germinats tu mateixa. El plat té una presentació de luxe.
ResponEliminaUna abraçada.
A mi em sembla perfecta! Amb els germinats fets per tu...encara més perfecta!
ResponEliminaGran aportació al repte del mes...
Petonet i bon cap de setmana,
Olga
Muy vistosa y rica esta ensalada, de verla repetida cada vez me dan más ganas de probarla.
ResponEliminaBss
Me ha encantado está ensalada. Yo también utilcut como ingrediente las lentejas y me gusta mucho el resultado. Tomo nota de tu propuesta.
ResponEliminaB7SSSS
Una preciosidad y además has elaborado tus propios brotes... mucho más mérito...
ResponEliminaUn plat, per llepar-se els dits.
ResponEliminaHola , te ha quedado impresionante, es una ensalada muy elegante y original. Me ha sorprendido pero gratamente que seas tú misma quien haya hecho los germinados. Te felicito .👌👌👌😚
ResponEliminaEls germinats a casa, jo els faig amb cotó (com em van ensenyar al cole, més pràctic amb paper de cuina, o amb aigua directament)
ResponEliminaUna molt bona alternativa de menjar llegums, aquesta amb el formatge marinat me l'apunto pels meus tupers de dinar! JA t'explicaré!
Ptnts
Una amanida super sana, m'encanta i tinc moltes ganes de provar lo dels germinats. Molt interessant la teva proposta, Petons
ResponEliminaJo també he fet aquesta recepta, son fantàstics aquests germinats casers de grans de mostassa, tinc que intentar-ho.
ResponEliminaMolts besets
Gloria, una ensalada muy bonita y sana, he visto que ha tenido mucho éxito esta ensalada, así que tendré que probarla sí o sí.
ResponEliminaMuy buena propuesta. Me encantan estas participaciones los días cinco para Cooking the chef para aprender y disfrutar con todos los platos. Menos mal que no los probamos todos... a mí sería lo único que me faltaba para llegar al verano siguiente hecha una bola... ja ja ja
Besos y buena semana
Una maravilla de receta y una presentación superbonita. Menudo mérito preparara tu los germinados.
ResponEliminaHay que ver lo que estoy disfrutando con las recetas de este mes.
Un besito.
Se ve deliciosa!! Solo con verla entran ganas de comerla. Besos
ResponEliminaMolt bonic!! i desde luego que super bo, m'agrada molt :)
ResponEliminaEstupendo ver como crecen los germinados, no se me había pasado hacerlos con semillas de mostaza y ese punto picante me parece estupendo (me queda de tarea probarlos, además de lo bonito que resulta hacer estos germinados, pura vida). Una ensalada que ha sido ganadora y no me extraña entra por los ojos y por lo saludable que resulta
ResponEliminaun beso
Que receta más genial!! No la conocía, pero me la apunto. Besos
ResponEliminaPrenc nota de fer els brots a casa!!! En tinc moltes ganes! M'ha encantat la teva elecciò, un plat que heu fet varis i em ve de gust probar. Moltes gràcies!
ResponEliminaUna ensalada muy original , esos brotes de lentejas caseros ideales
ResponEliminabss
Espectacular, el emplatado es divino y solo antecede a lo que esta por venir que debe ser muuuuuuuy bueno!
ResponEliminawooww quina amanida més maca!! aquest plat és DE FESTA!!! petons
ResponEliminaQue ensalada mas rica y original te ha quedado de cine y con una preciosa presentacion. Mil besicos cielo
ResponElimina