Galetes d'anxoves i olives @cuinem a 6 mans
Tornem a fer un @Cuinem a 6 mans amb la Marta i l'Olga, però avui el fem del blog CUINEJAR de la Laura. Hem triat unes galetes d'anxoves i olives que ens vam menjar un diumenge ...amb un vermut queden perfectes!
- Necessitem:
- 2 cullerades de pasta d'olives negre La Masrojana
- 6 filets d'anxova
- 150g de farina
- 25 g de farina d'arròs Molí de Rafelet
- 60g de mantega en pomada
- un ou
- sal
Piquem les anxoves ben petites i les barregem amb la pasta de les olives negres.
Ho barregem amb la mantega amb pomada i l'ou. Després hi incorporem les farines i un polsim de sal.
Quan tinguem la massa feta la posem a la nevera un parell d'hores. Després tallem les galetes i les posem a coure a 180º uns 10 minuts.
Les deixem refredar damunt una reixeta i ja les tenim a punt per treure el proper dia que fem el vermut...amb unes patates, unes olives, uns xampinyons marinats...
Un aperitiu diferent i molt original.
ResponEliminaSerà qüestió de posar-s'hi.
Una abraçada.
Ja m 'explicaràs.
EliminaPtnts
Glòria
Ostres amb farina d'arròs! Aquesta si que no me l'esperava!
ResponEliminaTinc pendent una recepta amb la farina d'arròs! A veure si trobo temps per fer-la, però ara amb panellets, alguna cosa per halloween (El que fa tenir un petit), galetes d'anxoves amb pasta d'oliva (com vosaltres)... O dormo una hora menys cada dia, o afegeixo un dia a la setmana, jejeje
Ptnts
Darrerament estic canviant la Maizena per farina d'arròs i el resultat és boníssim!
EliminaPtnts
Glòria