Xupa xups de pa amb xocolata

Versionant el pa amb oli, xocolata i sal i presentant-lo de manera diferent. El resultat ha estat una mossegada cruixent, ni dolça ni salada, amb un important gust de xocolata amb un reregust  de cervesa... Ens atrevim? 




Necessitem

  • 100g de xocolata, mínim del 70%.
  • 50ml de cervesa, en el meu cas ha estat Theresa, del Molí de Rafelet
  • 60 g de dauets de pa tallats petits, torrats
  • Escates de sal grossa
Desfem la xocolata en una cassola a temperatura molt baixa. Quan estigui a punt afegir.hi a poc a poc la cervesa a temperatura ambient i la meitat dels daus de pa que haurem picat grollerament. 
Ho deixem refredar i en fem boles (mida xupa xups) que arrebossarem lleugerament amb una mica més del pa triturat i hi posarem unes escates de sal per sobre.


Les podem presentar com si fossin trufes, en forma de bola o punxades en un bastonet de fusta com si es tractés d'un xupa-xups.

Preneu-les acompanyant el café.

I què us sembla si amb aquesta recepta em presento al concurs de la Revista Cuina  aquesta vegada  dedicat a la cervesa, dins la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmica, de Manlleu?

A veure si hi ha sort i el  6 d'octubre gaudim d'un bon dia per Manlleu en companyia d'una bona colla d'amics bloguers.








Comentaris

  1. Molt bona idea i molta sort al concurs del Porc i la Cervesa a la Fira de Manlleu.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. Aquesta idea de fer el ganache amb cervesa és molt original i revisitar el pan amb xocolata em sembla fantàstic!
    Molta sort!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  3. Quina mossegada més deliciosa! Cervesa i xocolata, quina combinació més sorprenent! Ptnts

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides