Xupa xups de pa amb xocolata
Versionant el pa amb oli, xocolata i sal i presentant-lo de manera diferent. El resultat ha estat una mossegada cruixent, ni dolça ni salada, amb un important gust de xocolata amb un reregust de cervesa... Ens atrevim?
Necessitem
- 100g de xocolata, mínim del 70%.
- 50ml de cervesa, en el meu cas ha estat Theresa, del Molí de Rafelet
- 60 g de dauets de pa tallats petits, torrats
- Escates de sal grossa
Desfem la xocolata en una cassola a temperatura molt baixa. Quan estigui a punt afegir.hi a poc a poc la cervesa a temperatura ambient i la meitat dels daus de pa que haurem picat grollerament.
Ho deixem refredar i en fem boles (mida xupa xups) que arrebossarem lleugerament amb una mica més del pa triturat i hi posarem unes escates de sal per sobre.
Les podem presentar com si fossin trufes, en forma de bola o punxades en un bastonet de fusta com si es tractés d'un xupa-xups.
Preneu-les acompanyant el café.
I què us sembla si amb aquesta recepta em presento al concurs de la Revista Cuina aquesta vegada dedicat a la cervesa, dins la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmica, de Manlleu?
A veure si hi ha sort i el 6 d'octubre gaudim d'un bon dia per Manlleu en companyia d'una bona colla d'amics bloguers.
Molt bona idea i molta sort al concurs del Porc i la Cervesa a la Fira de Manlleu.
ResponEliminaBon cap de setmana
Moltes gràcies Miquel
EliminaPtnts
Glòris
Aquesta idea de fer el ganache amb cervesa és molt original i revisitar el pan amb xocolata em sembla fantàstic!
ResponEliminaMolta sort!
Petons
Palmira
Gràcies Palmira!
EliminaPtnts
Glòria
Quina mossegada més deliciosa! Cervesa i xocolata, quina combinació més sorprenent! Ptnts
ResponEliminaI sal 😋
EliminaPtnts
Glòria!