Moniato amb xips de col Kale @Color y Sabor de Temporada

Vaig veure una fotografia per Pinterest d'uns moniatos semblants a aquestos,  els vam tastar a casa i després els vam cuinar al curs de Cuina Vegetariana que vaig fer el curs passat. Van agradar molt, per originals i vistosos. Però no sé si va agradar més la recepta sencera o els xips de col.
A veure què us semblen a vosaltres!

Necessitem:
  • 2 moniatos
  • Formatge crema, un parell de cullerades
  • Sal
  • pebre
  • herbes aromàtiques
  • Un manat de col arrissada o col Kale
  • Oove

Primer farem les xips de col Kale:

Preescalfem el forn a 220º
Netegem bé les fulles de la col, traient les tiges. Han de quedar només les fulles en trossos grans..
Ens untem les mans lleugerament amb oli i les freguem per damunt la col.
Posem les fulles de col damunt la reixeta del forn, ja calent, 5 minuts. Les girem i les deixem un parell de minuts més.
Les traiem del forn, deixem que es refredin i les reservem.

Al forn, ara que ja el tenim calent posem a coure un parell de moniatos, més o menys una hora a 180º o fins que vegeu que ja estan tous.
Deixem que es refredin, els tallem pel mig i amb una cullereta els buidem. Hem d'anar amb compte que les pells no es foredin, han de quedar senceres ja que les tornarem a farcir.

Mentrestant posem la carn cuita del moniato en un bol, la barregem amb el formatge crema, salpebrem, hi podem posar les herbes aromàtiques al nostre gust i ho barregem tot molt bé.
 Tornem a omplir les pells i ho posem en una safata de forn. Ho posem a gratinar fins que comenci a torrar-se lleugerament.
Ho traiem, hi clavem, amb cura les xips de col kale i ja ho podem portar a taula.



I amb aquesta recepta em sumo al repte @color y sabor de temporada que aquest mes de setembre ens demana receptes amb moniato.

Comentaris

  1. No sóc massa de moniatos, però és molt vistosa aquesta proposta!
    I els xips de Kale, interessants!!!
    Ptnts

    ResponElimina
  2. Molt original, m'agrada la idea, Glòria.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Uuaauuu! Quina recepta més original! Apuntada queda! 😉
    Petonets i...bon diumenge!
    Olga

    ResponElimina
  4. Es súper top!! molt original i molt vistos :) ptnts

    ResponElimina
  5. Las chips de la col kale los he probado y no están nada mal y ese crujiente le va muy bien a esta propuesta.
    Bona setmana

    ResponElimina
  6. Una receta sana deliciosa con esos chips, me parece estupendo el contraste de texturas que tiene esta propuesta. Un beso

    ResponElimina
  7. Ja he preparat i publicat la meva versió.
    Gràcies, Glòria.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides