Galetes imperials

Remenant papers vells o antics , de tant en tant ho faig i m'enamoro de receptes que moltes vegades acabo no fent, però aquesta vegada no ha estat així i sota el títol de galetes imperials han sortit unes galetes,  de gust molt similar a les llengües de gat, que a casa han agradat molt .
Per fer-les necessitem:

  • 400g de farina
  • 6 rovells d'ou
  • 400g de mantega en pomada
  • 200g de sucre
  • un polsim de sal
Barregem bé la mantega i el sucre fins aconseguir una massa una mica esponjosa. Hi anem afegint, d'un en un els rovells d'ou, sense deixar de remenar.
Anirem amassant a mesura que anem afegint la farina, barrejada amb el polsim de sal, fins que vegem que  queda una massa lligada i una mica enganxosa.
Fem una bola i la posem a la nevera un parell d'hores com a mínim.
Posem el forn a preescalfar a 150º.
En una safata de forn hi posem paper sulfuritzat. Fem boletes petites i les anem posant a la safata, separades ja que en coure's s'ajuntarien les unes amb les altres. Les aplanem lleugerament amb el dit polze i les posem a coure, entre 10 i 15 minuts fins que vegem que estan torradetes pel costat i una mica més blanquetes del mig.
Les retirem amb cura, les deixem refredar damunt una reixeta i ja les tenim a punt per acompanyar el cafè i fer una bona sobretaula, pel te de mitja tarda... o per quan vulgueu!

Comentaris

  1. Estas galletas es coger una,otra, y otra .... y no parar.Puro vicio de buenas que son
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  2. Quina sort poder remenar papers antics.....Segur que et surten receptes que són autèntics tresors, com aquestes galetes!!!
    Petonets, Dolça!!
    Olga

    ResponElimina
  3. Dolça, aquestes receptes són les que a mi m'agraden!! Velles, antigues o amb història però surten bé, sense complicacions i bones! MOLT BONES!!
    Petons

    ResponElimina
  4. Molt bones i molt fácils de fer, les imperials m'encanten perquè son d'aquelles galetes que no pots menjar-ne només una :P T'han quedat molt bé!!
    Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  5. Aquestes galetes són tot un perill... comences amb una i amb una altra...
    Tenen molt bona pinta i segur que amb la nena ho pasariem molt bé preparant-les!
    Petons i bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  6. Glória quina delicia de galetes m'encantan i es veuen molt fàcils de fer. Gràcies per la teva prosposta, un petó un bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  7. No sé si eren imperials...però celestials segur que si!!! Petonarros!

    ResponElimina
  8. Hola Gloria. Pues como dices que tienen un cierto parecido a las lenguas de gato y estas me gustan mucho puedo asegurarte que con estas galletas iba a disfrutar ya que por el aspecto que tienen están incitando a coger al menos las que se encuentran en el plato jj porque las demás las habrás escondido no? Deben estar exquisitas.
    Un abrazo

    ResponElimina
  9. Gloria,tienen una pinta buenisima,y ademas con ese nombre que me encanta,seguro que le hace justicia.
    Besets.

    ResponElimina
  10. Són unes galetes que em transporten a la infància! Boníssimes!
    Marta

    ResponElimina
  11. Es veuen molt bones i cruixents, i si s'assemblen a les llengües de gat, èxit assegurat! un petó!

    ResponElimina
  12. Les tinc apuntades a coses per provar, fan pinta de ser molt dolcetes i cruixents no?
    Petons
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  13. Me gustan mucho la textura doradita que tiene.Gracias por compartirla.

    ResponElimina
  14. Així primetes i ben daurades han de quedar super cruixents.
    Unes galetes delicioses per menjar en qualsevol moment.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides