Galetes imperials
Remenant papers vells o antics , de tant en tant ho faig i m'enamoro de receptes que moltes vegades acabo no fent, però aquesta vegada no ha estat així i sota el títol de galetes imperials han sortit unes galetes, de gust molt similar a les llengües de gat, que a casa han agradat molt .
Per fer-les necessitem:
- 400g de farina
- 6 rovells d'ou
- 400g de mantega en pomada
- 200g de sucre
- un polsim de sal
Barregem bé la mantega i el sucre fins aconseguir una massa una mica esponjosa. Hi anem afegint, d'un en un els rovells d'ou, sense deixar de remenar.
Anirem amassant a mesura que anem afegint la farina, barrejada amb el polsim de sal, fins que vegem que queda una massa lligada i una mica enganxosa.
Fem una bola i la posem a la nevera un parell d'hores com a mínim.
Posem el forn a preescalfar a 150º.
En una safata de forn hi posem paper sulfuritzat. Fem boletes petites i les anem posant a la safata, separades ja que en coure's s'ajuntarien les unes amb les altres. Les aplanem lleugerament amb el dit polze i les posem a coure, entre 10 i 15 minuts fins que vegem que estan torradetes pel costat i una mica més blanquetes del mig.
Les retirem amb cura, les deixem refredar damunt una reixeta i ja les tenim a punt per acompanyar el cafè i fer una bona sobretaula, pel te de mitja tarda... o per quan vulgueu!
Unes galetetes la mar de bones.
ResponEliminaEstas galletas es coger una,otra, y otra .... y no parar.Puro vicio de buenas que son
ResponEliminaBon cap de setmana
peto
Quina sort poder remenar papers antics.....Segur que et surten receptes que són autèntics tresors, com aquestes galetes!!!
ResponEliminaPetonets, Dolça!!
Olga
Dolça, aquestes receptes són les que a mi m'agraden!! Velles, antigues o amb història però surten bé, sense complicacions i bones! MOLT BONES!!
ResponEliminaPetons
Molt bones i molt fácils de fer, les imperials m'encanten perquè son d'aquelles galetes que no pots menjar-ne només una :P T'han quedat molt bé!!
ResponEliminaBon cap de setmana!!
Aquestes galetes són tot un perill... comences amb una i amb una altra...
ResponEliminaTenen molt bona pinta i segur que amb la nena ho pasariem molt bé preparant-les!
Petons i bon cap de setmana,
Palmira
Glória quina delicia de galetes m'encantan i es veuen molt fàcils de fer. Gràcies per la teva prosposta, un petó un bon cap de setmana!!
ResponEliminaNo sé si eren imperials...però celestials segur que si!!! Petonarros!
ResponEliminaHola Gloria. Pues como dices que tienen un cierto parecido a las lenguas de gato y estas me gustan mucho puedo asegurarte que con estas galletas iba a disfrutar ya que por el aspecto que tienen están incitando a coger al menos las que se encuentran en el plato jj porque las demás las habrás escondido no? Deben estar exquisitas.
ResponEliminaUn abrazo
Gloria,tienen una pinta buenisima,y ademas con ese nombre que me encanta,seguro que le hace justicia.
ResponEliminaBesets.
Són unes galetes que em transporten a la infància! Boníssimes!
ResponEliminaMarta
Es veuen molt bones i cruixents, i si s'assemblen a les llengües de gat, èxit assegurat! un petó!
ResponEliminaLes tinc apuntades a coses per provar, fan pinta de ser molt dolcetes i cruixents no?
ResponEliminaPetons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/
Me gustan mucho la textura doradita que tiene.Gracias por compartirla.
ResponEliminaAixí primetes i ben daurades han de quedar super cruixents.
ResponEliminaUnes galetes delicioses per menjar en qualsevol moment.