Mona de brioix
Aquest any si que m'he animat a fer la mona de brioix.
Com que no en faré tantes com l'any passat em puc dedicar a fer aquesta, amb tranquil·litat, sense nervis... que el brioix vol pau, repòs i gens d'estrès!
La recepta... de la Mercè de Cuina per llaminers, la mateixa que vaig provar ara fa un any i que em va agradar molt. Podeu consultar-la aquí.
El resultat, una mona de brioix superesponjosa, que no embafa gens i ben guarnida amb motius culés... per alguna cosa el nen que la rep és barcelonista fins el moll de l'os
Si us animeu només necessiteu temps, però val la pena!
Com que no en faré tantes com l'any passat em puc dedicar a fer aquesta, amb tranquil·litat, sense nervis... que el brioix vol pau, repòs i gens d'estrès!
La recepta... de la Mercè de Cuina per llaminers, la mateixa que vaig provar ara fa un any i que em va agradar molt. Podeu consultar-la aquí.
El resultat, una mona de brioix superesponjosa, que no embafa gens i ben guarnida amb motius culés... per alguna cosa el nen que la rep és barcelonista fins el moll de l'os
Si us animeu només necessiteu temps, però val la pena!
Que bona!! Jo fare una mona falsa, jaja tindra un ou pero sera un pastis de xocolata, la proxima vegade provare la mona!!!
ResponEliminaJo també he fet avui aquestes mones tradicionals... aviat les publicaré.. M´agraden molt les teves amb la tematica blaugrana.. petons i bona pasqua.
ResponEliminaNena, m'assembla que m'animaré a fer-la, però jo per tradició familiar sóc "perica" així que el color serà diferent. Es veu molt flonja, ja et diré...potser no quedi com la teva, però ens la menjarem igual!
ResponEliminaPtnts,
Nani
UNA MONA ESPONJOSA, BONA, BONICA Y..
ResponElimina"DEL BARÇA"
He vist el teu comentari, a mi també hem va costar posar-me amb les cupcakes perquè vaig pensar lo mateix, si vols començar amb una cosa dolça però no tant dolç fes aquestes cupcakes (no cal que li posis colorant vermell, jo no ho faig) queden bonisimas i no tant dolces com les tipiques!!!
ResponEliminahttp://joyofbaking.com/RedVelvetCupcakes.html
Amb ou de veritat i tot, eh! A veure si aquest any m'animo a preparar la mona... Tindré en compte la recepta de la Mercè, segur que no falla!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Jo l'estic fent ara mateix, mentre el brioix puja m'he passat pels blocs a veure què es cou. T'ha quedat preciosa, penjaré la meva la setmana vinentm a veure si em puja tan be com a tu!
ResponEliminaQue flonja t'ha quedat, espectacular i deliciosa. I la decoració molt xula, segur que al teu fillol li va encantar.
ResponEliminaPetons
Un dia t'explico el que m'està passant amb el brioche...mmm m'encanta!!!
ResponEliminaQUi li fa la mona a la Gi??
Ualas, a les set del matí com és ara em faria un tassó de colacao enorme i li sucaria un bon troç d'aquesta coca de brioix.
ResponEliminaCrec que vaig a cercar alguna cosa per esmorzar :)
Check out my blog, you have a surprise :)
ResponEliminahttp://bakinginspain.blogspot.com.es/2012/04/versatile-blogger-award.html
Pasa per el meu blog, tens una sorpresa!
ResponEliminahttp://bakinginspain.blogspot.com.es/2012/04/versatile-blogger-award.html
Una mona culé boníssima, i ben bonica!
ResponElimina