Amb costella i pèsols, un bon arròs.
Arròs: Hi ha cases on cada cap de setmana en fan un de diferent... i tots són bons.
A casa nostra només de tant en tant, però si n'hi ha un que ens agrada especialment és l'arròs amb costella i... ( la i pot ser el que es vulgui, avui han estat un grapat de pèsols tendres, ja que ara n'és l'època). I ens agrada fet en cassola de fang o en cassola de cul gruixut... no sé, manies... o costum?
Necessitem:
- Una ceba
- Mitja dotzena d'allets tendres.
- Costella de porc
- Pèsols tendres. un bon grapat
- Arròs bomba del Delta de l'Ebre (4 tasses)
- Dos litres i mig de caldo de verdures
- Oli i sal
Sofregim la ceba i els alls tendres tallats ben petitets i ho caramel·litzem bé quan hi afegim la costella.
Hi afegim l'arròs i l'enrossim.
Posem el caldo a escalfar i quan bulli l'aboquem a la cassola. El deixem bullir a foc ben viu durant 10 minuts el tastarem de sal , hi afegirem els pèsols i aleshores posarem la cassola al forn, que tindrem calent, 15 minuts més.
Ja el tenim llest i a punt d'emplatar.
un arros cassolá i de sempre
ResponEliminaAquestes costelletes que es deixen escurar són boníssimes. A casa les fem amb fideus, en canvi. Però el que m'encanta és la combinació d'arròs amb pèsols... trobo que lliguen de meravella! Petons
ResponEliminaBoníssim!!!!L'arròs m'agrada de qualsevol manera, però amb costella ummmmm! am costella el pots afegir qualsevol verdura i queda per a lleparse'n els dits!
ResponEliminaPetonets
Aquest arròs fa venir gana de la bona!, jo acostumo a fer els fideus a la cassola amb cap de costella i alguna verdura i queda molt gustós, així que m'imagino com ha de ser de bo aquest platet...A reveure!
ResponEliminaDolça, que receta más buena y sencilla de arroz. Tienes un blog y recetas que me gustan mucho y eso que lo acabo de descubrir y me hago seguidora ya mismo.
ResponEliminaTe invito a pasarte por mi blog si puedes.
Un beso.
paprikaenlacocina.blogspot.com/
l'arròs amb la costella agafa sempre un gust deliciós!! es tan bo l'arròs fet de la manera que fos...petons!
ResponEliminaLa costella fa un arròs gustós i molt bo. I amb el toc dels pèsols frescos de temporada ha de quedar sensacinoal!
ResponEliminaA quina hora dius que haig de venir a dinar? ;)
Quina bona pinta! Si aquest arròs surt tan bo com sembla, pq provar-ne un altre? mmmm
ResponEliminaUn arròs per a xupar-se els dits!!! la meva mare en feia sovint, i què bo !!!
ResponEliminaL'arròs està moolt bó sempre, però les costelles li donen un gustet deliciós... boníssim!! Un plat 10!!
ResponEliminaque bon arros!!..prenc nota..
ResponEliminaun petó
L’arròs amb costella el fa molt més melós, i si a sobre poses pèsols “menjar de deus”
ResponEliminaPetons
un arroz delicioso, seguro!!!
ResponEliminaA mi dóna'm la cassola sencera que no en deixo ni un gra! Com m'agraden aquests arrossets, té una pinta fantàstica!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Nena, al congelador sempre tinc costella congelada. La meva mare li agrada molt i en posava en molts plats. Aquest arròs teu és una ricura.
ResponEliminaNani
Que bo, de vegades no cal variar gaire, lo bo pot estar en lo de sempre!!!
ResponEliminaA casa, Arròs i costella = al meu pare cuinant i nosaltres esperant l'arroset. Aix, quin melangia!! :)
ResponEliminaFàcil i bo !
ResponEliminaA mi també m'encanta la costella a l'arrós hi dóna un gust molt especial!!!
ResponEliminapetonets**