Boston Cream Pie o un pastís d'aniversari (58)
No cal dir gaire cosa... aquesta vegada l'imatge del pastís parla per si sola!
Necessitem:
Per a fer el coc:
- 4 ous
- 115gde sucre
- 115g de farina
- 40g de mantega en pomada
- una culleradeta de llevat químic
- 2 ous
- 55g de sucre
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 2 cullerades de farina de blat
- 2 cullertades de farina de blat de moro
- 150g de nata sense muntar
- 150g de xocolata de cobertura
- 1 cullerada de mel
- 25g de mantega en pomada
- 150g de nata
Preparem dos motlles iguals, de 20cm de diàmetre, per coure les bases, o en el seu defecte un i la tallarem pel mig.
Muntem els ous amb el sucre fins que quedin ben escumosos, hi barregem la mantega i al final hi afegim la farina barrejada amb el llevat amb cura que no ens baixi.
En posem la meitat en cada motlle i ho enfornem uns 15-20 minuts. Si ho posem tot junt en un mateix motlle el temps de cocció pot ser d'uns 5-10 minuts més llarg.
Fem la crema:
Barregem tots els ingredients amb la batedora i ho escalfem, sense que arribi a bullir, fins que sigui una crema ben espesa.
I la cobertura:
Desfem la xocolata, hi afegim la mantega, la mel i al final la llet. Ho remenem bé fins aconseguir que tingui una consistència de crema espessa.
Tallem la base que s'haurà refredat una mica pel mig o agafem una de les dues bases i hi posem una bona capa de crema al damunt.
Ho tapem amb l'altra meitat, sense apretar.
Procedim a cobrir el pastís amb la cobertura de xocolata, però només la superfície. Ha de quedar una capa ben gruixuda.
recepta original anglesa treta d'un llibre de 100cakes
Ara només cal bufar i celebrar-ho molt!
Oi tant que ho diu!!! Diu menja'm!!!! Quina bona pinta!!!
ResponEliminaPetons
Apa Dolça! Per llepar-se els dits!! Jo també sóc una "fan" de les receptes angleses. I aquesta entra pel ulls. ;-)
ResponEliminaUAAAAAAAAAAAAAAUUU, BONISSIM
ResponEliminacom dirian els americans... OH MY GOD!!!
ResponEliminaEl comentari tampoc necessita gaires paraules: nyam! :)
ResponEliminai tant que parla! I fins i tot s'olora!! carai, quin pastís! Jo en vull un pel meu aniversari!!! Petons
ResponEliminaMoltes felicitats per l'aniversari i també per poder-lo celebrar amb un grandiós pastís :O
ResponEliminaQuina delicia de pastis!! T'ha quedat perfecte! He visitat varis cops el teu blog i avui m'hi quedo com a seguidora! Gràcies per les receptes que són estupendes! Petons
ResponEliminaQuuina pintassaaaa.....en vull un trooos!!!
ResponEliminaOstres, sempre que el veig pels llibres i blogs penso que algun dia l'he de fer, però encara no m'he decidit.
ResponEliminaEl teu t'ha quedat de meravella! Felicitats!
vaig a fer-la ja!!!!
ResponEliminaHa ha ha, jo el porto al mòbil. Tinc la sort d'haver-lo vist en primícia. Que bo!
ResponEliminaNani
Hi tant que parla per si sola!!! quina bona pinta!!!
ResponEliminapetonets
nena es mi preferido ,,crema y choco,,mmmm
ResponEliminaEn vull un igual per el meu aniversari, ja t’avisaré jejeje... Es que no puc dir res més, boníssim
ResponEliminaPetons
En vull un igual per el meu aniversari, ja t’avisaré jejeje... Es que no puc dir res més, boníssim
ResponEliminaPetons
Felicitats tambè per vosaltres, amb aquet pastís segur que tot surtirìa bé.
ResponEliminaPetonets.
Desde luego que la imagen habla por si sola, se ve espectacular y deliciosa.
ResponEliminaTe felicito.
Un saludo.
Que bueno!!! tiene un pinta......irresistible! un beso
ResponEliminaQuins 2 pisos tan ben marcats. Trobo que queda molt millor coure 2 motlles que no pas un de gran i tallar-lo pel mig. Això sí, doble feina de forn i de neteja!
ResponEliminaEs d'aquel llibre d'on aprens l'anglès??? Que xul.lo t'ha quedat, ja no dic si me'n vas guardar un tros, doncs ja fa uns dies!!!!
ResponEliminaPtnts
tienes razon la foto habra por si sola,tremenda tarta de aniversario
ResponEliminapeto
Jooooopé, es precioso! además que si, la imagen habla por si sola. Me ha gustado mucho y para el cumple de mi sobrina me vendría de perlas. Me lo voy a apuntar, tiene que estar buenísimo!
ResponEliminaUn besoooo