Conill amb suc de rostit
La frase "aquí no es llença res" a vegades la portem fins a l'extrem. Dies enrera vaig rostir carn per a canelons i em va quedar força suc del rostit, doncs va fer cap al congelador en un pot de vidre amb l'etiqueta corresponent.
I avui m'ha anat de meravella tenir aquest pot congelat ja que vam arribar ahir al vespre i la nevera buida del tot, sense poder anar a comprar ja que un dilluns de Pasqua tot està tancat.
Al congelador, sort del congelador que sempre té reserves, hi he trobat el pot del suc de rostit, un paquet de lloms de conill i una bossa de rovellons congelats... entre d'altres coses i amb això he fet el segon plat.
Necessitem:- Uns quants allets tendres
- Un gra d'all
- Una ceba tendra
- Llom de conill tallat a filets
- Suc de rostit
- Rovellons ( o el que es vulgui per acompanyar)
- Oli i sal
En una cassola amb una miqueta d'oli marquem els talls de conill i els separem.
A la mateixa cassola i amb el mateix oli posem la ceba tallada ben petita i quan estigui començant a enrossir-se i afegim els allets tallats ben petits. Qua estigui tot ben daurat hi posem el conill, ho cobrim amb el suc de rostit (si no tinguéssim prou suc de rostit es pot allargar amb una mica de brou o d'aigua) i ho deixem fent xup-xup fins que la carn sigui tendra.
Una mica abansde que estigui cuit del tot hi afegim els rovellons, ho fem coure tot junt i ho tastem de sal. Hem de vigilar amb la sal ja que el suc del rostit ja està condimentat per tant podria sortir-nos salat sense adornar-nos.
Ho emplatem i bon profit!
Què bo!! Deu quedar tendre tendre.
ResponEliminaPetons
Mon
Nena, amb els temps que corren no es llença res enlloc.
ResponEliminaQuin conill més bo, me n'as guardat? Feliç tornada,
Nani
Que pinta, te ha quedado una salsa genial.
ResponEliminaBesos
Quina manera de netejar el congelador més bona. Perfecte combinació.
ResponEliminaUna abraçada
Doncs té molt bona pinta...!!!!
ResponEliminaA casa, dilluns de Pasqua és tradició fer carn a la brasa. I si tinc la sort que em facin el foc, no m'he de preocupar de res!!!
Petons
Moolt bo aquest conill rostit !! amb salseta el conill és com millor està!! petons
ResponEliminaNo només és una manera d'aprofitar-ho tot, sinó que també d'enriquir noves menges.
ResponEliminaSegur que aquests lloms de conill ho van agrair... i vosaltres també.
Una abraçada.
Que bo!!! I ara que ve l'hora de dinar encara mes!!!
ResponEliminaThanks for your lovely recipes and beautiful, drool-over pics!
ResponEliminaquè bo!!!
ResponEliminapreparo una bona barra de pa?? aquest suc s'ho mereix! petonets
ResponEliminaA casa tampoc es llença mai res!
ResponEliminaSegur que va quedar un conill gustós com pocs... ideal per sucar-hi pa.
per sucar-hi pa!
ResponEliminaLloms de conill!! La meva part favorita del conill!! Fantàstic aprofitament :)
ResponEliminasi trobo conill a Anglaterra, ho faré!
ResponEliminaI per arrodonir el cercle, amb les sobres del plat (si és que queda alguna cosa d'aquesta delícia), en pots fer canelo... bé, en pots fer arròs caldós amb conill ;-)
ResponElimina