Llomillet amb pinya
Avui 8 de març, per tot arreu ens bombardegen amb el "Dia de la dona treballadora", que si felicitats per aquí, felicitats per allà...
Treballadora si, i que arribo cansada a casa també, i que si he de celebrar alguna coseta potser algú em podria haver avançat una mica el dinar... però no! com sempre arribo la primera i el més calent és a l'aigüera i en mitja hora -tres quarts tothom arribarà amb gana i ningú recordarà que és el "Dia de la dona treballadora", l'únic que pensaran és que són més de les tres i que la gana apreta.
Per tant posem-nos a la feina:
Agafem un llomillet de porc i una llauna de 240g de pinya al natural. Una miqueta de sal, un rajolí d'un bon oli i res més!
Tallem el llomillet a trossos més o menys iguals, el salem i en una miqueta d'oli l'enrossim, jo ho he fet al wok.
Hi afegim la pinya tallada a trossets, el suc de la llauna, i ho deixem fent xup-xup fins que el suc redueixi i la carn estigui al seu punt, si cal podem afegir-hi una miqueta de caldo o un gotet d'aigua, el que tinguem més a mà.
Ho he servit acompanyat d'un flamet d'arròs bullit.
I avui, no sé si per celebrar el dia o perquè ens venia de gust hem obert una ampolla de CINGLES BLAUS OCTUBRE 2009 que ens ha ajudat a arrodonir el dinar.
Ve de gust?
Si que ve de gust si....petons
ResponEliminaMOLT BO!!!!!
ResponEliminaQuina pinta mes bona!!!
ResponEliminaSe ve delicioso este guisito. Un beso
ResponEliminacosicasdulces.blogspot.com
Una pinta deliciosa!!! M'encanta el contrast dolç-salat.
ResponEliminaPetonets
Ja veus, tant dia de la dona treballadora i no serveix de res,
ResponEliminaJo també vaig haver de fer el dinar :(
La combinació de lom amb pinya és un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat!
Ostres...no hi penso mai amb el llomillet de porc....bona recepta!! I bon vi!!!!;)
ResponEliminaQue si ve e gust? Oooi tant! Té molt bona pinta!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Dia de la dona treballadora, no comento. Si ho faig amb el plat: una meravella. M'agraden els ingredients i molt.
ResponEliminaNani
Em poso a la cua de la gent que se'n vol emportar un platet :-)
ResponElimina