pastissets d'ametlla i taronja (57)
Volia fer un altre coc, però al final vaig decidir posar-ho en barquetes de paper i així em vaig estalviar la feina de tallar-ho, va quedar més ben presentat i més fàcil de transportar, perquè ens ho vam menjar en una llarga i entretinguda sessió de tea-coffee-berenar. Boníssimes amb una copeta de vi dolç, encara que algú se les va menjar amb una coke ben fresqueta ( ja ho diuen que al món hi ha d'haver de tot ;-D!)
Per fer 18 pastissets vaig necessitar:
Preescalfem el forn a 200º, posem les càpsules de papers dins d'un motlle de magdalenes de silicona.
Barregem la mantega i el sucre fins que ens quedi una massa lleugera i esponjosa. Hi afegim l'ou i anem remenant. Després les dues farines barrejades amb el llevat.
Triturem la taronja sencera amb pell i tot i la afegim a la barreja anterior.
Omplim les barquetes de paper fins la meitat, hi posem unes quantes ametlles laminades al damunt de cada una i un polsim de sucre. Les deixem coure durant uns 20 minuts o fins que vegeu que ja estan cuites i tenen un bonic color daurat.
Només treure-les del forn les ruixem amb un esprai on hi haurem posat el suc de la taronja i el Cointreau, una miqueta.només, com que ho fem en calent la mica d'alcohol marxarà per tant els nens també en poden menjar)
I aquí les teniu... a punt d'acompanyar una copeta de vi dolç, un cafetó... això ja va a càrrec vostre!
Per fer 18 pastissets vaig necessitar:
- 18càpsules de paper.
- 100g de mantega en pomada
- 85g de sucre
- 1 ou gros
- 100g de farina
- 25g de farina d'ametlla
- 1 culleradeta de llevat químic
- Una taronja petita
- Una copeta de Cointreau
- El suc d'una taronja petita
Preescalfem el forn a 200º, posem les càpsules de papers dins d'un motlle de magdalenes de silicona.
Barregem la mantega i el sucre fins que ens quedi una massa lleugera i esponjosa. Hi afegim l'ou i anem remenant. Després les dues farines barrejades amb el llevat.
Triturem la taronja sencera amb pell i tot i la afegim a la barreja anterior.
Omplim les barquetes de paper fins la meitat, hi posem unes quantes ametlles laminades al damunt de cada una i un polsim de sucre. Les deixem coure durant uns 20 minuts o fins que vegeu que ja estan cuites i tenen un bonic color daurat.
Només treure-les del forn les ruixem amb un esprai on hi haurem posat el suc de la taronja i el Cointreau, una miqueta.només, com que ho fem en calent la mica d'alcohol marxarà per tant els nens també en poden menjar)
I aquí les teniu... a punt d'acompanyar una copeta de vi dolç, un cafetó... això ja va a càrrec vostre!
Carai com us cuideu! No passareu gana, eh? Trobo que aquests mini cocs són ben encertats, tan aromàtics amb ametlla i taronja... semblen magdalenes, així com les presentes. Petonet!
ResponEliminaUns pastissets molt bons, devieu passar una tarda ben agradable.
ResponEliminaUna abraçada
Que bons! Tal i com dius, la presentació és boníssima en forma de petites magdalenes i el fet de què porti fruita, la taronja, ens ha acabat d'enamorar.
ResponEliminaAvui al bloc de Esfruita us portem una notícia que esperàvem amb candaletes per anunciar-vos. Isma Prados va entregar una cistella de Esfruita.com al guanyador del 4t Concurs de la Festa del Senglar de Sant Aniol de Finestres.
Podeu veure la notícia a: www.esfruita.com/assessorem/isma-prados-entrega-una-cistella-de-esfruita-al-guanyador-del-4t-concurs-de-la-festa-del-senglar-de-sant-aniol-de-finestres
doncs molt bona idea! presentat així molt millor! petonets guapa
ResponEliminaQuina pinta!! Tindre que probarlas!
ResponEliminaEstupendos aquets pastisets...els meus dobbles y amb cafetò i copa SIUSPLAUUUUUU !!!!!!
ResponEliminaPetonets.
Ideals per berenar, amb la copeta de vi dolç, el te, la cocacola, el cafè o amb el que sigui! ;)
ResponEliminaAquests els tastaré??? ptnts
ResponEliminaS'assemblen molt a la coca de taronja que faig, m'hi falten les ametlles. Mira que hi han de ser bones també!!! Prenc nota....
ResponEliminaPtns
Mmmm ja m'imagino demà aquests pastissets sucats al café amb llet...ideal!!!
ResponEliminaQue buenos!Si llevan almendra ya me han conquistado.
ResponEliminaBesets.
Després d'AIXÒ TAN BO que has fet, qui es prepara pel bikini? Apa, una darrere l'altre amb coke o sense.
ResponEliminaNani
Amb aquesta presentaició queda molt bé. I jo seria les de menjar-los amb una coca-cola... Petons
ResponEliminaEn vull un parell ara per esmorzar, el cafetó ja el tinc preparat Ummmm
ResponEliminaPetons
Molt bona recepta. Som www.quinabonapinta.blogspot.com et convidem a visitarnos. Ens fem seguidores que sempre fa molta il·lusió.
ResponElimina