Mil fulls de vedella bruneta amb poma
Sóm més de carn que de peix, això no es pot dubtar, però no som de grans talls de carn poc feta i sanguinolenta. És per això que quan mengem vedella ens agrada el filet i del porc el llomillet, que no li fem fàstics a l'ànec, però magret o confit, i del corder, millor costelletes! Davant això i de que els sous baixen però els preus no ens hem hagut de posar les piles i fer servir l'enginy per fer acompanyaments a carns que abans ens menjaven soles.
I aquí un filet de vedella presentat diferent. En podem dir mil fulls o li podem dir pintxo, com us agradi més.
Necessitem:
Filet de vedella
Poma golden
Ceba
Oli , sal i pebre.
una brotxeta de fusta per persona.
Tallem el filet ben primet, però no tant com per a carpaccio ( jo he fet servir la màquina de tallar embotits així m'han sortit tots els talls igual de gruixuts)
Tallem la poma a rodantxes del mateix gruix que el filet.
Fem la salsa de poma:
En una miqueta d'oli confitem una ceba petita tallada ben petita i hi afegim un parell de pomes tallades petites, salpebrem i quan estiguin cuites les passem per la batedora i ja la tenim a punt.
Marquem els talls de vedella i la poma en una planxa calenta i muntem els pintxos, començant per vedella i acabant per vedella.
Els posem al forn preescalfat a 200º 10 minuts , regant-ho amb un bon raig d'oli verge.
Ho emplatem amb una cullerada de salsa de poma calenta.
Ve de gust?
Una manera ben original de fer un tast de carn, amb la oma ha de ser una combinació ben bona!, Bon cap de setmana dolça!
ResponEliminaM'encanta tot lo relacionat amb la poma . MOlt i molt bè aquesta proposta. petonets.
ResponEliminaTinc molts problemes ja fa més d'una setmana amb els comentaris i la verificació de paraules. He tingut que fer-ho tres vegades i res. Ara he tancat tot de nou i torno a provar, espero poder-te'l deixar.
ResponEliminaAmb salsa de poma tenen l'èxit assegurat. Un bon plat!
Que milhojas más apetitoso... con carne... no lo había visto nunca.
ResponEliminaBesitos
rosa
Com tu dius enginy a la cuina!
ResponEliminaPetons
Ai si ve de gust Dolça! quina presentació, i em sembla que ha d'estar boníssim! la poma hi queda estupendament bé, Núria, petons
ResponEliminaQue bona la faré segur...petons
ResponEliminaFàcil de fer i boníssim!! A mi m'agrada més dir-n'hi pinxo, perquè això dels mil fulls ja comença a sentir-se massa... m'agrada molt i me'l menjaria ara mateix! petons
ResponEliminaUn milhojas muy rico y original,la manzana le dara un toque delicioso a la carne.
ResponEliminaBesets.
Queda un milfulls elegant i molot vistós. I la combinació ha de quedar boníssima!
ResponEliminaLa poma i la carn són bones amigues!!! lliguen tant bé! és veritat que si això continua a, a la baixa, haurem de fer les mil i una per arribar a fi de mes...
ResponEliminaUna combinación ideal, me gusta.
ResponEliminaBesos
Una idea perfecta, me l'apunto!
ResponEliminaNena, tinc la carmanyola preparada. Me n'has guardat?
ResponEliminaNani
Un mil fulls mot apetitós Ummmm
ResponEliminaPetons
La poma queda molt bé per acompanyar la carn, aquest plat deu estar deliciòs. El fet de reduir costos, ens estimula la creativitat culinaria ;)
ResponEliminaUna abraçada
Qué rica la milhojas, la combinación con manzana me encanta y si la ternera es tierna... ummm. Bezitos.
ResponElimina