Magdalenes amb dues xocolates (21)
-2ous
-2oog de mató
-100g de sucre
-80g d'olli
-225g de farina
-Una cullerada de cola-cao (una xocolata)
-100g de perles de xocolata negra (segona xocolata)
- i si hagués tingut perles de xocolata blanca n'hi hagués posat 100g hi haguéssin estat magdalenes amb tres xocolates ;-D
Barregem els ous, el sucre, el mató i l'oli fins que tinguem una crema ben homogènia. Hi anem afegint, sense deixar de remenar el cola-cao, i la farina barrejada amb el llevat.
Hi barregem les perles de xocolata i ho deixem a la nevera.
Mentrestant posem el forn a preescalfar a 200º.
Omplim els paperets de magdalena i els posem al forn, uns 20 minuts, o fins que vegeu que estiguin cuits, ja sabeu que això depèn de cada forn.
llibre i recepta d'on m'he inspirat
Se ven riquísimas, el chocolate me encanta.
ResponEliminaBesos
Amb mató? Han de quedar boníssimes! I de tres xocolates ja huarien estat sensacionals.
ResponEliminaSegur que les notes aniran molt bé estudiant amb aquestes magdalenes ;)
No m'estranya que s'animes. A qui no l'animaria aquesta delicia!!! Tenen molt bona pinta. Una bona adaptació de la recepta....
ResponEliminaPetonets
Es veuen boníssimes i rústiques amb aquestes perles de xocolata, m'encanta com t'han quedat ;)
ResponEliminaQuines magdalenes més bones! Ara, et diré que he estat visitant el teu blog i el que més m'ha agradat ha estat la tartaleta de calçots!! Que original! M'encanta :) Una abraçada!
ResponEliminaJo també les acostumo a trobar carregades però un dia és un dia! boníssimes!
ResponEliminaEs que ja se sap que els profes i profas són molt abusananos i els pobres necessiten energia... :-P
ResponEliminael que donaria jo per menjar-me'n una ara mateix! malaltó a casa, però amb una gana!! bon senyal doncs!
ResponEliminaMolt bona solució, i sense mantega! Ho has aconseguit amb èxit! petonet
ResponEliminaquina pinta mes bona!!!
ResponEliminaA mi tampoc m´agraden tan carregades. ES veuen molt esponjoses. I jo sóc d´aquelles de sucar les magdalenes sinó no s´hi val...je, je ,je.
ResponEliminaAquests muffins van be a qualsevol moment del dia!! Amb lo bons que tenen que estar...
ResponEliminaPetons
¿amb mato????, segur que son bonissimes
ResponEliminaA partir d'avui em nego fer cap comentari més si abans no rebo a casa una mostra del que fas! Ha ha ha. Com que sé que està bo.
ResponEliminaNani
demà vinc a esmorzar!!! quines magdalenes més bones!!!! molts petonets
ResponEliminaUuauu m'encanta la pinta rústica que t'han quedat!!! una delicia per esmorzar, berenar i postres!! jeje a qualsevol moment són benvinguts! petons
ResponEliminaLa profe també te de dona coses bones, no nomes feina i aquestes magdalenes son un bon regal per berenar jejeje
ResponEliminaPetons
Ohhh això sí que és dolç, preparar unes postres especialment per algú que està estudiant... Ja m'agradaria que m'ho fessin, a mi!! jaja I mira, les teves no només t'han quedat molt més sanes, sinó que devien ser boníssimes!! (la foto ho diu! jaja)
ResponEliminaUn petonet guapa! :D
Xocolata i mató quina combinació més bona. No acostumo a fer-ne, però la veritat es que m'agraden molt, tan per esmorzar com per berenar.
ResponEliminaUna abraçada
Que delicia y con chocolate, me han encantado. Un besito
ResponEliminacosicasdulces.blogspot.com
que bona pinta que fan!
ResponEliminaA mi m'han entrat ganes de posar-me a estudiar exàmens de nou amb magdalenes com aquestes. Però tornar a la Secundària...uff, quina mandra !
ResponEliminaPer cert, no et podries dir d'una altra manera :) El nom t'escau molt bé.
M'ha encantat aquest berenar portàtil! No n'he vist enlloc de gotes de xocolata blanca, però si que hi haurien quedat molt bé! Per cert, gràcies per fer la recepta més lleugereta, estic tipa de magdalenes assassines ;) Un petonet, Dolça!
ResponEliminaAmb dues xocolates han de ser bo níssims! Aquest llibre també el tinc jo, també trobo que és una mica massa enfarfegat, encara no he fet cap recepta. La teva adaptació és fantàstica!
ResponEliminamariatem, son explosivas... con un gusto intenso a xocolate!
ResponEliminaGemma, a la recepta original hi posava nata agria però jo que ho faig tot a la meva manera vaig dubtar entre iogurt i mató, i al final va guanyar el mató! Espero que les notes li vagin bé, amb magdalenes o sense ;-D
Catieu, la xocolata anima i la veritat és que se les van menjar ràpid, bona senyal!
Acabat de fer, si que tenen un acabat una mica rústic...no me n'havia adonat fins que m'ho has dit.
BakeOrDie, mira que us ha agradat la tartaleta de calçots, doncs de tan fàcil que és de fer vaig estar a punt de no penjar-la!
Cocó, i aquesta versió ja és una miqueta descarregada.
Starbase, per això quan una profa és mama es posa a la pell dels alumnes i té detallets per als seus fills i els seus amiguets heheh. Mira que dir-me abusananos!!!!!
Lo forner, espero que ja estiguis millor... però aquestes magdalenes resuciten un mort!
Marina, la mantega si puc la trec, sóc d'oli i si pot ser DOSiurana!No sempre es pot però avui si que m'ha sortit bé.
ResponEliminaMireia badia, m'alegra veure que t'agraden.
Cristina, però aquestes suca-les amb la llet blanca i elles aniran posant-hi el color i el gustet a xocolata.
Roser, per tapar un foradet en una estona d'aquelles que et menjaries un bou... perfectes!
lolines, si senyora, amb mató!
Nani, m'hauràs de donar l'adreça exacta perquè si poso Tarragona potser no arriben, heheh
Judith, no van arribar a esmorzar, quatre adolescents estudiant van acabar-se-les en un tres i no res!
Roser, si que tenen una mica de pinta rústica, però estan bonés, molt bones!
Sion, la profa mama no actua com la profa profa... per descomptat detallets i el que convingui!
Anna, a mi quan estudiava... xusco de pa amb xocolata i para de comptar ;-D
Cris Mini Món, mató , iogurt el que vulguis.
María, encantada de verte por aquí y que disfrutes con las madalenas.
María, i a més sembla que els van agradar!
Clara, jo les perles de xocolata les compro en una botiga de tota la vida de Reus, el Colmado Baró i n'hi he de xoco negra, amb llet i de xoco blanca.
Cuinera a estones, Dolça m'escau??? heheh Dolça només al bloc, a la vida real Glòria.
Annafs, o m'animava a tnejar i alleugerir alguna recepta o no l'estrenava mai!
PTNTS
Dolça