PA

Diumenge a la tarda, moment de no fer res i mandrejar per casa, ens vam adonar que s'havia fos el pa que teniem i que per sopar no en quedaven ni les engrunes. Ara vesteix-te i ves a la gasolinera més propera a comprar una baguette precuinada..., la veritat és que no teniem massa ganes de menjar pa de gasolinera i ens vam llençar a l'aventura de fer pa a casa.
El resultat, sorprenent i mentre el feiem anavem al·lucinant tota l'estona: Mira, mira, si està pujant!!!! Caram, si fa olor de pa i tot! Serà bo? La veritat, va sortir bo i ens ho vam passar d'allò més bé fent-lo.
Vam fer la recepta exacta que hi ha al manual de la Turbo-Chef, la podeu trobar aquí: MASSA DE PA . Una vegada la vam tenir feta no sabiem com donar-li forma, si fer baguettes o un pa rodó, al final vam untar un motlle de plumcake amb oli i farina i vam posar la massa dins i la vam posar al forn, seguint tot el procés que ens manava la recepta.
Ah! i sabeu com ens el vam menjar, doncs amb uns ous ferrats amb tomacons fregits!! Va ser un bon final de cap de setmana, no us sembla?

Comentaris

  1. Me anoto la receta ¡ya¡ tiene la miga como a mi megusta y esas fotos,ese color,ese olor de pan por toda la casa ayyyy que maravilla.
    Un besset.

    ResponElimina
  2. Mare meva!! Quina pà més bonísssim!! A mi es una de les cosses que més em fascinan de la cuina...l'evolució de la farina, aigua, sal i llevat...en un pà meravellós que ha tripiclat el seu volum...

    Bones festes!!
    Núria

    ResponElimina
  3. Renoi, quin pa més bo. Torradet, amb un amica d'all i oli d'oliva, quin sopar més rebó. Haig de reconèixer que t'ha quedat de cinema. LA foto parla per si sola.

    Salut!!!!

    ResponElimina
  4. Boníssim!! Veig que hi ha molta gent que ha comprat màquines de fer pa a casa i en fa de mil maneres saboroses. Salutacions

    ResponElimina
  5. Hola gloriaaaaaa
    Por fin he podido hacerme seguidora de tu foro.
    Espero coger buenas ideas que seguro que si
    Un besoteeee

    ResponElimina
  6. si és que fer el pa a casa no té color...nosaltres que el fem amb la panificadora el trobem bonñissim i molt pràctic...fer-lo a mà, ja és espectacular!! us ha quedat molt esponjós i ben torradet. Felicitats i bona entrada d'any!!!!!

    ResponElimina
  7. Que maravilla de pan y que color.
    Besicos

    ResponElimina
  8. Que pan tan delicioso, para mojar lo que sea y no parar hasta que se acabe
    Feliz 2009
    Un besote

    ResponElimina
  9. Home dolça, perquè dius que no t'ha sortit be aquest pa ? Si te una molla de forner !! Només t'has d'animar a fer-lo amb una altra forma però t'ha quedat molt maco i pujat. Jo vaig mirar el video de l'Eva, de ma petite boulangerie per fer les barres i apa, a anar assajant. El vaig posar també a la meva entrada del pa, per si pot servir.. Petons

    ResponElimina
  10. Maria, aquest sí que va sortir però tots els altres que he anat provant, pífia darrera pífia, com diu la meva filla si aquest em va sortir bé perquè en provo d'altres? però és que veig els vostres i m'engresco, encara que després em desanimi... De mica en mica, espero, me n'aniré sortint.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  11. Este pan tiene una miga extraordinaria, te felicito!!!! a quedado para enmarcalo!!!! SALUDOS!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides