COC DE DOS COLORS (15)
Un altre esmorzar pedagògic. Avui ens ha anat bé, després de 4 dies de festa, amb la mandra que fa tornar-s'hi a posar i amb el planning que tenim per aquests últims dies (avaluacions, reunions... algun sopar...), aquest coc ens ha anat bé per agafar forces.
És un coc que a casa agrada molt, tret i adaptat del llibre Dolços de tardor de la Mariona Quadrada.
Necessitem:
En un bol barregem els rovells, el sucre, la llet i l'oli. Després s'hi afegeixen el llevat i la farina.
Separem la pasta en dos bols( dues terceres parts i una tercera part). En un( en el que n'hi ha menys) hi posem les cullerades de xocolata i ho barregem bé. Repartim les clares a punt de neu per les dues barreges i ho posem al motlle, primer la pasta blanca i després la de xocolata, fent una mica de dibuiux per damunt perquè després quedi bonic per dins.
Enfornar-ho, a 180º durant uns 50 minuts amb el forn ja calent.
És un coc que a casa agrada molt, tret i adaptat del llibre Dolços de tardor de la Mariona Quadrada.
Necessitem:
- -4ous
- -300g de sucre
- -300g de farina
- -200cc de llet
- -100cc d'oli
- -2 cullerades grosses de cacau en pols
- - 1 sobret de llevadura Royal
En un bol barregem els rovells, el sucre, la llet i l'oli. Després s'hi afegeixen el llevat i la farina.
Separem la pasta en dos bols( dues terceres parts i una tercera part). En un( en el que n'hi ha menys) hi posem les cullerades de xocolata i ho barregem bé. Repartim les clares a punt de neu per les dues barreges i ho posem al motlle, primer la pasta blanca i després la de xocolata, fent una mica de dibuiux per damunt perquè després quedi bonic per dins.
Enfornar-ho, a 180º durant uns 50 minuts amb el forn ja calent.
Aquesta coca és boníssima!! I per un esmorzar, ideal!! I amb els dos colors fa molta patxoca! Oooh, me'n menjaria un trosset ara mateix!! Que bé que us cuideu! ;)
ResponEliminaQuina pinta més bona!!!
ResponEliminaEs veu super bó aquest coc.
Un petonet!!
- Ostres Dolça!!!! vaig retrassadíssima , marxo uns díes i mira quina feinada has fet,la coca maca maca , els fideus amb costella un dels plats preferits de la família en general sobretot del meu germà i del meu fill , de les sopes d´all... ahir en vaig menjar unes a Urueña , un poble tocant a Soria espectaculars , jo en menjaria a diari ja les explicaré un día perquè la veritat em van sorprendre.
ResponEliminaAixò de la mare , quin pal , jo d´intoleràncies en se un rato, m´hi trobo cada dia més amb aquest problema a la feina i heu de tenir en conte no sols els productes que no contenen aquests elements que provoquen l´intolerància, si no que allà on es fabriquen no s´hi treballien absolut perquè poden contenir-ne traces.
Si necessites alguna cosa el meu e-mail es mai.mart@hotmail.com.
una abraçada.
Jo també vull participar en aquests esmorzars pedagògics!. Que bo aquest coc de dos colors!.
ResponEliminaFins aviat
por favorrrrrr que rico!!!
ResponEliminaasí tan esponjosito uuuummmm delicioso!!
Quin aspecte més bo!!!!
ResponEliminauna mica m'aniria be en aquestes hores.
buenisimo esto se ve delicioso
ResponEliminaque colores
Una forma molt bonica de presentar la coca de sempre... i segur que surt deliciosa amb le gustet de xocolata :)
ResponEliminaM'imagino que les avaluacions amb un tall de coc com aquest es fan molt millor, je je je ;)
Per tot@s, és un coc més, però molt bo i esponjós, llàstima que a l'insti no es pugui veure licor ja que amb una mica de mistela hagués estat el summum!!!
ResponEliminamai, gràcies, m'apunto el teu correu.
PTNTS
Dolça
MOOOOLT BONA MANERA DE TORNAR DESPRÈS D'UN PONT. AMB AQUESTA DOLÇA A L'INSTI, LA DIETA NO EXISTEIX. AIII AMB EL QUE EM COSTA PERDRES ELS QUILILLOS DE MÉS... PERÒ BUENO CONTINUAREM FENT L'ESFORÇ DE MENJAR TOT EL QUE ENS PREPARA. QUIN REMEI! :)
ResponEliminaQue chulo ta quedad,a si de dos colores luce mas,un bizcocho asi apetece a cualquier hora.
ResponEliminaBesos.
Encara no havia posat la meva cirereta. Que bo. Ganxeta, amb la ternura d'aquest coc això ha d'estar superbó. Jo encara no he fet d'aquest amb dos colors. Potser m'animo a fer algun com el teu.
ResponEliminaSalut!!!!
Miquel, jejeeeeeje, molt de "catxondeo". Ara que tens el llevat esperem les teves produccions, les penjaré aquí perquè les vegi tothom!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Tinc unes ganes boges de fer-lo, el trobo tant festiu!
ResponEliminaUmmmmm, ahora mismo para la merienda, me comia un cachito, ya que se ve riquísimo , besos pepa.
ResponEliminaUmmmmm, ahora mismo para la merienda, me comia un cachito, ya que se ve riquísimo , besos pepa.
ResponEliminaQuina pinta! Llàstima que a mi aquests m'embafin!
ResponEliminaPetons!
quita pinta aquet coc,,ara li donava una mossegada,jejej,
ResponEliminaBuenissimo este pastel.
ResponEliminaTe deseo un feliz fin de semana x