REMENAT DE BOLETS

Aquests dies que anem tots ben atabalats fent les nostres tasques habituals i a més fents de papes o mames, fills o filles, gendres o nores, marits o mullers, tions, reis i d'altres obligacions de les dates a casa meva es normal arribar tardíssim amb el missatge que fa estona que vaig sentint: Tinc una gana!!!!! Ahir vam fer un sopar ràpid, ràpid però que va sortir força bé, ja sé que quan el vegeu direu, apa!! que ens posa ara aquesta!, però és per tenir-lo present quan no hi ha temps, hi ha gana i poques ganes de fer cuina!
Vaig posar un pot de bolets variats de la casa Ferrer a sofregir, a foc ben suau, amb un parell d'allets tendres i una miqueta d'oli.
Mentre es sofregien vam tallar pa i el vam sucar amb tomàquet, per acompanyar, i vam netejar una mica d'enciam.
Una vegada ben sofregits els bolets hi vaig afegir una bona picada de julivet i vaig remenar-ho bé. Vaig posar més potència de foc i hi vaig tirar un ou batut per persona, ho vaig remenar una mica perquè no quedes truita i dins un aro i al plat.
Bon sopar i bon profit!

Comentaris

 1. Bonísssim, ara mateix em faria jo un remenat com aquest...amb pà amb tomaquet...que bo!!

  Núria

  ResponElimina
 2. M'encanta aquest plat!!
  Es que els bolets m'agraden gairebé amb tot, menys ab postres, je, je!
  I com diu la Núria amb pà i tamàquet, ja ha de ser impressionant!!
  Un petonet maca!

  ResponElimina
 3. Doncs per ser ràpid és ideal. Quin bon plat. Per sopar o per dinar. Els bolets del Ferrer no els he tastat mai, deuen ser bons, jo a vegades els compro congelats del mercadona, per improvisar com tu.
  Salut!!!!

  ResponElimina
 4. Me gustan mucho los revueltos en cada una de sus variedades,es un plato muy socorrido,y con bolest en cara millor.
  Besos.

  ResponElimina
 5. Bolets! em farien mal de tant que m'agraden.
  Un sopar de reis!!!!

  ResponElimina
 6. Me gusta muchísimo este plato. Sencillo pero de éxito seguro.
  Besos

  ResponElimina
 7. Tens tota la raó, aquest dies tots anem de bòlit! I aquests plats senzills però bons són ideals per preparar un sopar ràpid i deliciós...
  A més, el variat de bolets del Ferrer surt molt bo, a casa només el gastem d'aquesta marca ;)

  ResponElimina
 8. Segur que aquest sopar ràpid estava deliciós, no hi ha rés millor que una cuina senzilla i feta amb molt de carinyo...
  Els bolets m'encanten i acompanyats amb pa i tomàquet encara més.
  No coneixia el teu blog, l'he mirat i m'ha agradat... Gràcies per visitar-me...

  ResponElimina
 9. Boníssim! Jo també faria com la Núria ( Hola guapa!). Salutacions

  ResponElimina
 10. i és que els bolets queden bons de totes les maneres! mmm, enhorabona.

  ResponElimina
 11. - Mmmmm Dolça però que dius!!!!!aquest és un plat estrella ,per mi , si tens en conte que els ous i els bolets en totes les seves versions són dels meus favorits , ademés amb pa amb tomàquet!!! és un plat ràpit , complert econòmic i bò.
  Aquest any afortunadament és any de bolets i s´ha d´aprofitar, ni que siguin de conserva.
  un petó

  ResponElimina
 12. Rápido y muy bueno...también son necesarios!!!

  Saludos
  Jorge
  http://pocohecho.wordpress.com/

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides