torró de xocolata amb fruites deshidratades @Color y Sabor de Temporada
El repte @Color y Sabor de temporada d'aquest desembre ens demana fer un plat nadalenc amb fruita... i què hi ha més nadalenc que uns torrons?
Però... torrons amb fruita ... la deshidratem!
Poma i gingebre, una barreja que m'agrada molt...doncs aquí teniu uns torrons de xocolata amb oove i aquestes dues fruites deshidratades.
Necessitem:
- Tres pomes deshidratades
- Un grapat de gingebre deshidratat
- 1rajola de xocolata de cobertura
- 4 cullerades d'oove
- Deshidratem un parell o tres de pomes...o com he fet jo, les compreu deshidratades.
- Feu el mateix amb el gingebre.
Folrem un motlle amb paper sulfuritzat.
En una cassola posem la rajola de xocolata, a mínima temperatura, fins que es desfaci.
Hi afegim l'oove i ho remenem bé.
Hi posem els trossos de poma i gingebre deshidratats i ho aboquem al motlle.
Ho sacsem una miqueta i ho deixem refredar, fora de la nevera fins que s'hagi près.
Ho podem tallar en barres i embolicar-les individualment, per regalar. Els companys de feina han estat ben contents.
Un torrò -10-
ResponEliminaBON NADAL!!!
Pocas cosas tan navideñas como un buen turrón casero como este, la combinación la imagino muy rica
ResponEliminaBon Nadal!!!!!
Ricos los turrones caseros. Feliz Navidad!😘😘
ResponEliminaSe ve delicioso. Un beso y feliz Navidad ☃️🎅 🎄🎁🎉💝
ResponEliminaQue bo! jo vull :) Bon Nadal :)
ResponEliminaNoiaaaaaa!!!! Quina passada de torró ens portes! Superoriginal i molt Top!
ResponEliminaGaudiu-lo moltíssim!
Petonets,
Olga
Hola guapa. M'encantent totes aquestes turrones, faig de totes les menes i formes. T'ha quedat d ' allò mès bé. 👏👏👏🌲🥂 bones festes!!!!!!!
ResponElimina