Camagrocs caramel·litzats @PànxingCerdanya
Aquest 1 de desembre el Fem Pànxing és el record d'unes postres de tardor que vaig tastar al Molí de Bramasacs... fetes a la meva manera i menjades tèbies... Qui m'havia de dir a mi que els bolets es podien menjar de postres! I encara més...qui m'havia de dir que jo seria capaç de fer postres amb bolets! 😉
Gràcies Nani i Venanci per l'idea.
- Camagrocs
- 100g de sucre
- Llimona
- Xocolata 85%
- Pa de nous
En una cassola escalfem el sucre amb unes gotes de llimona. A foc baixet i remenant fins que vegem que el sucre s'ha desfet i no es veuen el granets i que encara no ha començat a agafar color torrat. És el moment d'afegir-hi els camagrocs, i remenant continuament fins que vegem que ja estan caramel·litzats.
Muntem les postres torrant una llesqueta de pa de nous, una capa de camagrocs i per acabar-ho hi posem una mica de xocolata desfeta per damunt.
Es menja tebi, acompanyat per una mica de ratafia o vi ranci.
Hola,
ResponEliminaM'agraden moltíssim els camagrocs, tenen un gust i fan una olor molt especial.
Amb la pasta queden genial.
Quan en tinc forces i un cop assecats els trituro i faig pols per afegir a la sopa.
No se m'hagués acudit fer-los en dolç!.
Com tot, és qüestió de provar-ho.
Salutacions i bon diumenge :)
ostras q plato mas rico. Probaré este postre
ResponEliminabesos
www.masqueropa.blogspot.com
Glòria...quina recepta més original! No m'hagués imaginat mai poder menjar bolets a les postres! Una recepta fantàstica.
ResponEliminaPetonets,
Olga
Mai els he menjat així, en dolç.
ResponEliminaI mira que són els bolets preferides del meu marit.
Prenc nota !! ;)
Els camagrocs per berenar o de postres?! Però quina idea més bona! A casa els ceps amb xocolata són tot un éxit... Creus que amb camagrocs secs podrian quedar bé la recepta?
ResponEliminaBon cap de setmana,
Palmira
Hola Palmira. Ben hidratats i després caramel·litzats...s'ha de provar però no veig perquè no han de quedar bé.
EliminaUna altra cosa... ceps amb xocolata???? Això m'ho has d'explicar!
Ptnts
Glòria