Camagrocs caramel·litzats @PànxingCerdanya


Aquest  1 de desembre el Fem Pànxing és el record d'unes postres de tardor que vaig tastar al Molí de Bramasacs... fetes a la meva manera i menjades tèbies... Qui m'havia de dir a mi que els bolets es podien menjar de postres! I encara més...qui m'havia de dir que jo seria capaç de fer postres amb bolets! 😉
Gràcies Nani i Venanci per l'idea. 



 Necessitem:

  • Camagrocs
  • 100g de sucre
  • Llimona
  • Xocolata 85%
  • Pa de nous
En una cassola escalfem el sucre amb unes gotes de llimona. A foc baixet i remenant fins que vegem que el sucre s'ha desfet i no es veuen el granets i que encara no ha començat a agafar color torrat. És el moment d'afegir-hi els camagrocs, i remenant continuament fins que vegem que ja estan caramel·litzats.

Muntem les postres torrant una llesqueta de pa de nous, una capa de camagrocs i per acabar-ho hi posem una mica de xocolata desfeta per damunt.

Es menja tebi, acompanyat per una mica de ratafia o vi ranci. 


Comentaris

  1. Hola,
    M'agraden moltíssim els camagrocs, tenen un gust i fan una olor molt especial.
    Amb la pasta queden genial.
    Quan en tinc forces i un cop assecats els trituro i faig pols per afegir a la sopa.
    No se m'hagués acudit fer-los en dolç!.
    Com tot, és qüestió de provar-ho.
    Salutacions i bon diumenge :)

    ResponElimina
  2. ostras q plato mas rico. Probaré este postre
    besos
    www.masqueropa.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Glòria...quina recepta més original! No m'hagués imaginat mai poder menjar bolets a les postres! Una recepta fantàstica.
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  4. Mai els he menjat així, en dolç.
    I mira que són els bolets preferides del meu marit.
    Prenc nota !! ;)

    ResponElimina
  5. Els camagrocs per berenar o de postres?! Però quina idea més bona! A casa els ceps amb xocolata són tot un éxit... Creus que amb camagrocs secs podrian quedar bé la recepta?
    Bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Palmira. Ben hidratats i després caramel·litzats...s'ha de provar però no veig perquè no han de quedar bé.
      Una altra cosa... ceps amb xocolata???? Això m'ho has d'explicar!

      Ptnts
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides