Granola
Darrerament la cuina sana s'està instal·lant a casa i ens estem llegint etiquetes del que comprem. Espero que no arribem a obsessionar-nos massa ! I com que el que llegim en moltes etiquetes no ens acaba d'agradar i no en volem prescindir estem fent proves amb coses que no m'hagués imaginat mai que fariem a casa...com per exemple aquesta granola.
Necessitem:
·
1
tassa de quinoa blanca
·
½
tassa de chia
·
½
tassa de flocs de civada
·
Unes
quantes avellanes a trossos mitjans
·
Pipes
de carabassa
·
Una
cullerada d’oli de coco
·
Una
tassa de xarop d’àgave o mel
·
Paper
de forn.
Posem tots els ingredients en un bol i els barregem bé. Al final de tot hi
posem el xarop d’àgave i mirem que quedi ben repartit.
Ho aboquem damunt la safata de forn, que tindrem folrada amb paper i ho
coem al forn uns 15- 20 minuts. Si cal ho anem remenant perquè es vagi torrant
de tot arreu.
Ho traiem i ho deixem refredar . Una vegada fred, amb les mans ho anem trencant ja que queda a trossos grossos enganxat i ho desem en un pot de vidre.
Com ens ho menjarem...doncs amb iogurt, amb fruites vermelles... o com fa algú que tinc molt a la vora, directament del pot!
Quan comences a mirar etiquetes no hi marxa enrera! El granola ara fa 12 anys que el fem a casa i per moltes coses que li fiquis potser no treus calòries sempre però aditius inútils siiii!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana,
Palmira
Ja tens raó Palmira...de règim no ho és, però si pel davant tens un dia sencer...no passa res!!!!! Ja ho cremem😉
EliminaPtnts
Glòria
Hola Glòria, les receptes saludables sempre fan salut, però aquesta teva a més està molt bona. Felicitats. La meva filla estarà contenta. Petons.
ResponEliminaMj a casa el que va estar content és el meu home😂😂😂😂
EliminaPtnts
Glòria
Hola Gloria. Como mi desayuno casi siempre está compuesto de un café, tostada con aceite de oliva o un trozo de bizcocho o magdalena nunca he probado este tipo de preparación. debe ser algo parecido a los copos de avena pero con más sabor, mas natural y más rico jj.
ResponEliminaLas semillas de chía no las he probado aunque estoy seguro de que me gustarían porque lo que has hecho tiene un aspecto sensacional.
Un abrazo.
Hola Juan, de vez en cuando introducimos cosas nuevas para que no sean tan aburridos los desayunos...y esta granola es una de estas cosas... Seguro que te gustará.
EliminaPtnts
Glòria