La recepta que fa més feliç a Gipsy Chef@CookingTheChef
Quan vaig veure el xef d'aquest mes vaig flipar. Pablo Albuerne li dona un tomb a les receptes i les fa de manera ràpida, diferent i divertida.
La que vaig triar jo no deixa de ser una infusió de te amb llet.. però fixeu-vos com la fa!
Necessitem:
La que vaig triar jo no deixa de ser una infusió de te amb llet.. però fixeu-vos com la fa!
- Una cafetera italiana
- Dues llets vegetals (soja i avellana)
- Espècies
- Sucre morè
- Te
- Xocolata
Omplim la cafetera de dues llets vegetals, com a mi no m'agrada la llet de coco la he canviat per llet d'avellana.
Hi posem una pell de taronja, una branca de canyella, dues estrelles d'anis, 3claus dolor i 3 cullerades de sucre morè.
Al filtre hi posem tres cullerades d'un te que us agradi.
La tanquem i la posem al foc.
Mentre puja l'infusió agafem una rajola de xocolata i la triturem (Gipsy Chef ho fa posant-la dins un drap i donant-li cops amb la ma de morter), ho he fet amb la TMX, 5" V5-10.
Agafem un got o tassa hi posem una bona cullerada de xocolata i hi aboquem l'infusió ben calenta al damunt.
Seguireu flipant, segur, amb les receptes del CtC d'aquest mes!
Agafem un got o tassa hi posem una bona cullerada de xocolata i hi aboquem l'infusió ben calenta al damunt.
Com diu en Gipsy Chef us aixecarà els ànims i ja també us dic que us recomfortarà el cos si us la preneu un dia fred.
Seguireu flipant, segur, amb les receptes del CtC d'aquest mes!
quines fotos més boniques, aquesta beguda s'ha de provar sí o sí...una delicia!!
ResponEliminapetons
Humm que rico y que reconfortante. Me ha encantado las fotos
ResponEliminaUna pinta deliciosa, y unas fotos muy muy bonitas, artista!
ResponEliminaMai he pensat de posar res que no fos aigua a la cafetera però m'has donat una bona idea !! Té una pinta estupenda aquesta infusió.
ResponEliminaQue original esta manera de hacer la infusión y también de las fotos, han quedado muy bien.
ResponEliminapetons
Hola Gloria. Siempre se aprenden cosas leyendo y viendo tu blog. Nunca había visto preparar una infusión de esta forma y no me cabe la menor duda de que esta composición debe estar sensacional. Una mezcla de sabores fabulosa. Preciosas fotos.
ResponEliminaUn abrazo.
Has elegido una receta que me apunté yo también. Me encantó.
ResponEliminaBss
Elena
Doncs ara me'n prendria una! Recepta que no podré fer (saps que no tinc cafetera!!!) Horror!
ResponEliminaPtnts
Marta, jo tampoc en tenia...sort dels xinos grossos del costat de l'institut🤣🤣
EliminaPtnts
Glòria
Una forma molt original de preparació . M'he quedat meravellada . 👏👏👏👏😘😘 bon dia Gloria.
ResponEliminaLes fotos son tan maques que dona gana de provar la recepta i això que no m'agraden les llets, jajajja !! Petons.
ResponEliminaNo me extraña que hayáis coincidido varios porque de verdad que beber esta preparación tiene que dar la felicidad. Menuda maravilla!!
ResponEliminaUn beso