Pea Soup, sopa de pèsols @ Cooking the Chef



Joel Robuchon... va ser veure aquesta fotografia i tenir clar que aquesta seria la meva recepta d'aquest mes.


A casa sóm uns entusiastes dels pèsols i en tinc envasats al buit, de frescos, de la temporada passada al congelador.
Així que, sense encomanar-me a ningú, ni tan sols buscar la recepta, només a partir de la foto, en vaig fer la meva versió.

Aquí la teniu, res a veure veritat? 😂 Espero que ningú s'enfadi amb la meva proposta 😉

Necessitem:

  • 1/2 quilo de pèsols congelats
  • Un porro
  • Una ceba tendrda
  • Sal
  • Oove
  • entrebancs (opcional) - daus de moniato marinats en cúrcuma i gingebre




Agafem una bossa de pèsols del congelador, més o menys n'hi ha mig quilo i la posem a coure a baixa temperatura, 15 minuts a 85º.

Si no els voleu coure al buit, els bulliu cinc minuts amb poqueta aigua.

Mentrestant agafem la part blanca d'un porro i una ceba tendra, ho tallem ben petit i en una paella amb una miqueta d'oli hi sofregim fins que estigui transparent ( no ha d'agafar gens de color).

Posem la ceba i el porro en un pot, junt amb els pèsols cuits a baixa temperatura ( i la mica de suc que ha quedat dins la bossa també) en un bol i ho triturem ben fi.

Hi he posat, com a entrebancs, uns daus de moniato marinats en  cúrcuma i gingebre i uns quants pèsols sencers.

Aquesta és la meva proposta pel @Cooking the Chef , si voleu veure la resta cliqueu aquí, segur que n'hi haurà moltes que us agradaran.

Comentaris

  1. Aquesta era la meva segona opció, ha d'estar boníssima i al menys a mi m'encanta com t'ha quedat!! segur que no va sobrar res, oi?
    un petonàs!

    ResponElimina
  2. Te ha quedado un plato de relujo ademas de estar de muerte relenta.
    Bicos mil y feliz inicio de semana wapa.

    ResponElimina
  3. A mi m'encanta, Glòria!
    #amordefillolabloguera
    #amordepadrinabloguera
    Petonets!
    Olga

    ResponElimina
  4. Me gusta tu propuesta por sana y porque se hace en un periquete, a mí me gustan mucho los guisantes, así que me la quedo

    Petons!!

    ResponElimina
  5. Hola Gloria. Al igual que en tu casa aquí también nos gustan mucho los guisantes, precisamente hoy los he preparado con jamón jj.
    En crema todavía no los he preparado pero todo llegará jj. Una crema que sin duda estará estupenda.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Juan, els pèsols en crema són bonííííssims!

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  6. Una crema molt facil i molt bona Gloria
    petons

    ResponElimina
  7. Mmm una crema de pèsols sempre és benvinguda! M'agrada la teva versió!
    Treus temps de sota les pedres!!
    ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Necessito dies de 30 hores Marta, vaig molt curta de son.
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  8. Me ha pasado casi lo mismo, ha sido ver cómo te ha quedado esta sopa y pensar que tengo que hacerla ya que tiene una pinta exquisita y no tengo ninguna sopa de guisantes publicada.

    B7ssss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carmen, ya estás tardando, heheh

      Ganas de ver la tuya.
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  9. Perqeu ens hauriem d'enfadar dolça Glória si a tu 32 estrelles t'han inspirat lo que un pessol a un llit de 8 matalassos.... Ets un crack i els pèssols accepten totes les idees. Segur que a Rebuchon li agradaria, no pateixis. Petons i gràcies

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides