Pea Soup, sopa de pèsols @ Cooking the Chef
Joel Robuchon... va ser veure aquesta fotografia i tenir clar que aquesta seria la meva recepta d'aquest mes.
A casa sóm uns entusiastes dels pèsols i en tinc envasats al buit, de frescos, de la temporada passada al congelador.
Així que, sense encomanar-me a ningú, ni tan sols buscar la recepta, només a partir de la foto, en vaig fer la meva versió.
Aquí la teniu, res a veure veritat? 😂 Espero que ningú s'enfadi amb la meva proposta 😉
Necessitem:
- 1/2 quilo de pèsols congelats
- Un porro
- Una ceba tendrda
- Sal
- Oove
- entrebancs (opcional) - daus de moniato marinats en cúrcuma i gingebre
Agafem una bossa de pèsols del congelador, més o menys n'hi ha mig quilo i la posem a coure a baixa temperatura, 15 minuts a 85º.
Si no els voleu coure al buit, els bulliu cinc minuts amb poqueta aigua.
Mentrestant agafem la part blanca d'un porro i una ceba tendra, ho tallem ben petit i en una paella amb una miqueta d'oli hi sofregim fins que estigui transparent ( no ha d'agafar gens de color).
Posem la ceba i el porro en un pot, junt amb els pèsols cuits a baixa temperatura ( i la mica de suc que ha quedat dins la bossa també) en un bol i ho triturem ben fi.
Hi he posat, com a entrebancs, uns daus de moniato marinats en cúrcuma i gingebre i uns quants pèsols sencers.
Aquesta és la meva proposta pel @Cooking the Chef , si voleu veure la resta cliqueu aquí, segur que n'hi haurà moltes que us agradaran.
Aquesta era la meva segona opció, ha d'estar boníssima i al menys a mi m'encanta com t'ha quedat!! segur que no va sobrar res, oi?
ResponEliminaun petonàs!
Ràpida i bona! Vaig curta de temps!
EliminaPtnts
Glòria
Te ha quedado un plato de relujo ademas de estar de muerte relenta.
ResponEliminaBicos mil y feliz inicio de semana wapa.
Mil gracias.
EliminaPtnts
Glòria
A mi m'encanta, Glòria!
ResponElimina#amordefillolabloguera
#amordepadrinabloguera
Petonets!
Olga
Olga, ets un sol! #amordepadrinabloguera😍😍
EliminaPtnts
Glòria
Me gusta tu propuesta por sana y porque se hace en un periquete, a mí me gustan mucho los guisantes, así que me la quedo
ResponEliminaPetons!!
Ràpida, ràpida i saníssima!
EliminaPtnts
Glòria
Hola Gloria. Al igual que en tu casa aquí también nos gustan mucho los guisantes, precisamente hoy los he preparado con jamón jj.
ResponEliminaEn crema todavía no los he preparado pero todo llegará jj. Una crema que sin duda estará estupenda.
Un abrazo.
Juan, els pèsols en crema són bonííííssims!
EliminaPtnts
Glòria
Una crema molt facil i molt bona Gloria
ResponEliminapetons
Tal com.tu has dit Miquel!
EliminaPtnts
Glòria
Mmmm. tan bo com sa, m'encanta la teva tria! Petons
ResponEliminaGràcies Concha
EliminaPtnts
Glòria
Mmm una crema de pèsols sempre és benvinguda! M'agrada la teva versió!
ResponEliminaTreus temps de sota les pedres!!
ptnts
Necessito dies de 30 hores Marta, vaig molt curta de son.
EliminaPtnts
Glòria
Me ha pasado casi lo mismo, ha sido ver cómo te ha quedado esta sopa y pensar que tengo que hacerla ya que tiene una pinta exquisita y no tengo ninguna sopa de guisantes publicada.
ResponEliminaB7ssss
Carmen, ya estás tardando, heheh
EliminaGanas de ver la tuya.
Ptnts
Glòria
Perqeu ens hauriem d'enfadar dolça Glória si a tu 32 estrelles t'han inspirat lo que un pessol a un llit de 8 matalassos.... Ets un crack i els pèssols accepten totes les idees. Segur que a Rebuchon li agradaria, no pateixis. Petons i gràcies
ResponElimina