Oli aromatitzat amb camagrocs
I continuo amb els bolets...avui us porto un oli per amanir la carn o el pollastre a la planxa, aromàtic i facilíssim de fer.
Necessitem:
Necessitem:
- Mig litre d'oove
- Un bon grapat de camagrocs
- Un allet tendre
Netegem bé els bolets i els posem en una cassola. Hi posem l'oove i ho fem coure a 70º 20 minuts.
Colem l'oli i el posem en una ampolla.
Els camagrocs els podem fer servir per a un remenat, o com hem fet nosaltres, damunt una torrada de pa suec, per sopar!
Animeu-vos ara que hi ha bolets!
Bona idea Gloria.Feliç setmana.
ResponSuprimeixMolt bona idea!! (ho podria fer amb els rovellons, que enguany dia si dia també en menjo!!!)
ResponSuprimeixPtns
El que no facis tu....
ResponSuprimeixQuina bona idea!
Petonets, Glòria!
Olga
Quina bona pensada!.
ResponSuprimeixM'encanten els camagrocs.
Amb la pasta són els meus preferits.
Agafo la idea.
Salutacions.
:)