Amanida de bonítol i anxoves amb pasta d'olives

Com ja sabem tots les xarxes estan plenes de concursos on es rifen lots de productes...i jo m'apunto a tots!  Aquests darrers dies he estat en ratxa i m'han arribat un lot de productes La Masrojana i un altre del grupo Consorcio i els he estrenat amb una amanida.
A veure què us sembla!

Necessitem


Tallem els pebrots,el cogombre, els ràvens, la ceba tendra a dauets i una mica d'enciam a trossos petits.
Ho barregem amb una  mica de bonítol esmicolat.
A banda deixatem un parell de cullerades de paté d'olives amb oove i en posem la meitat a les verdures tallades amb bonítol

Agafem l'endívia i en separem les fulles, que farem servir com barquetes, i les omplim amb una bona cullerada de la barreja que tenim preparada.

Posem damunt de cada barqueta una anxova i ho acabem de regar amb la resta de oove amb paté d'olives. 


Comentaris

  1. Aquesta amanida pinta molt bé !

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Aquesta amanida te una pinta -10-, plena de color i bon gust.
    Bona setmana.

    ResponElimina
  3. Es magia el paté d'olives, oi? Una amanida fantàstica i amb molts sabors!
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Una bona amanida i facil.Fantastic
    petons

    ResponElimina
  5. Mare meva! Una amanida de festa amb productes d'excel·lent qualitat en mans d'una excel·lent cuinera!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb ingredients com aquests tens l'èxit assegurat.

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  6. Aquests patés d'oliva de la Masrojana són una troballa Palmira!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides