Gaspatxo de gerds amb xips de pernil i de poma@cookingTheChef
Quan vaig veure la proposta d'aquest mes del @CtC vaig pensar que tornava a fallar, però no per això vaig deixar de buscar i remenar...cada vegada tenia més clar que aquest mes no participaria ja que no trobava cap recepta que s'adaptés a casa meva...fins que al final en veure aquest gaspatxo vaig tenir clar que si aconseguia adaptar-lo als gustos dels meus ja tenia recepta .
I aquí em teniu, versionant l'Elena Arzak, i fent el seu gaspatxo de gerds amb tap de cecina i poma a la meva manera, pensant en els de casa i que se'l mengin bé... i ho he aconseguit.
- - 4 tomàquets pera
- - 1 poma àcida
- -100g de gerds
- -1 ampolla de bitter
- - oove
- -sal
- - una mica de pebre negre
- - encenalls de pernil ( en el meu cas ha estat de recebo)
Escaldem els quatre tomàquets en aigua bullint mig minut i els pelem. Els tallem a trossos.
Els posem al bol de la TMx o qualsevol batedora que tingueu junt amb els gerds, un raget d'oove, un polsim de pebre acabat de moldre, sal i el bitter.
Ho triturem bé, a la TMX un minut pujant a màxima velocitat i ho reservem a la nevera.
Mentrestant fem els xips de poma al forn.
Traiem el cor de la poma i la tallem a rodanxes ben primes, les posem a sobre de la reixeta del forn i les deixem assecar al forn, entre 90 i 100º una hora i mitja. Als darrers 20 minuts hi posem els encenalls de pernil perquè s'assequin i quedin cruixents.
Posem el gaspatxo en gotets petits o en ampolletes i hi posem una canyeta a cada un, Els servim envoltats dels xips de poma i pernil.
Van ser l' aperitiu mentre esperàvem que s'acabés de fer l'arròs del diumenge i van agradar força. espero que a vosaltres us agradin també i que gaudiu amb totes les propostes que hem fet d'aquesta cuinera al @cookingthechef d'avui.
He vist que moltes heu anat cap aquest gaspatxo tan original. Crec que el tindré que fer😉😋. Però tu i has afagit els chips de parnil i.......Total ñammmm
ResponEliminaPetonets
Recepta rapideta i resultona , Manu!
EliminaPtnts
Glòria
oh oh ohhhhhh amb xips i tot...m'apunto a fer el tast!! té una pinta boníssima, m'encanta!!
ResponEliminapetonets
Hi queden força bé els xips...i mira que vaig estar dubtant mooooolt😉
EliminaPtnts
Glòria
Una botellitas monísimas, hemos coincidido este mes con este aperitivo, a nosotros nos encantó por rápidoy original. Te ha quedado muy mono con esas cañitas,
ResponEliminaBesos y feliz semana
Ràpido y original, y con las cañitas facil de comer.
EliminaPtnts
Glòria
M'encanta l'idea d'aquest gaspatxo d'una gran xef. Segur que cau ben aviat a casa!
ResponEliminaPetons
Palmira
Us agradarà segur Palmira.
EliminaPtnts
Glòria
M'encanten els gaspatxos diferents! Me'ls imagino a taula i salivo!!! Com amb aquest!Felicitats per l'adaptació que has fet!
ResponEliminaMArta ptnts
Adaptant als gustos de casa hehehe
EliminaPTNTS
Glòria
D'aquest cap de setmana no passa, em sembla molt original i la presentació m'encanta. Petons.
ResponEliminaés diferent, com a aperitiu és perfecte
EliminaPTNTS
Glòria
Al final me habéis convencido, este gazpacho tengo que probarlo sí o sí, seguro que es una deliciosa manera de refrescarse
ResponEliminaUn beso
ya explicarás que te parece Vivi
EliminaPTNTS
Glòria