Amanida de bonítol i anxoves amb pasta d'olives
Com ja sabem tots les xarxes estan plenes de concursos on es rifen lots de productes...i jo m'apunto a tots! Aquests darrers dies he estat en ratxa i m'han arribat un lot de productes La Masrojana i un altre del grupo Consorcio i els he estrenat amb una amanida.
A veure què us sembla!
Necessitem
- Una endívia vermella
- Pebrot vermell
- Pebrot verd
- Ràvens
- Cogombre
- Ceba tendra
- Enciam
- Bonítol del Grupo Consorcio
- Anxoves del Grupo Consorcio
- Paté d'olives provençals La Masrojana
- Oove La Masrojana
- Sal
Tallem els pebrots,el cogombre, els ràvens, la ceba tendra a dauets i una mica d'enciam a trossos petits.
Ho barregem amb una mica de bonítol esmicolat.
A banda deixatem un parell de cullerades de paté d'olives amb oove i en posem la meitat a les verdures tallades amb bonítol
Agafem l'endívia i en separem les fulles, que farem servir com barquetes, i les omplim amb una bona cullerada de la barreja que tenim preparada.
Posem damunt de cada barqueta una anxova i ho acabem de regar amb la resta de oove amb paté d'olives.
Aquesta amanida pinta molt bé !
ResponEliminaUna abraçada.
És força bona Manel!
EliminaPtnts
Glòria
Aquesta amanida te una pinta -10-, plena de color i bon gust.
ResponEliminaBona setmana.
Molt bona Lolines.
EliminaPtnts
Glòria
Es magia el paté d'olives, oi? Una amanida fantàstica i amb molts sabors!
ResponEliminaPetons i bona setmana,
Palmira
Una bona amanida i facil.Fantastic
ResponEliminapetons
Mare meva! Una amanida de festa amb productes d'excel·lent qualitat en mans d'una excel·lent cuinera!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Amb ingredients com aquests tens l'èxit assegurat.
EliminaPtnts
Glòria
Aquests patés d'oliva de la Masrojana són una troballa Palmira!
ResponEliminaPtnts
Glòria