Bombons de cireres al vermut
I amb aquestes cireres...aquests bombons !
Necessitem:
Necessitem:
- 200g de xocolata de cobertura
- 12 cireres al vermut
Desfem la xocolata, amb cura, perquè no ha de passar de 45 º. l'aboquem damunt el taulell de la cuina i amb una espàtula l'anem atemperant fins que la tinguem a 35º. la posem en una màniga pastissera i quan la tinguem a 28 º podem començar a fer els bombons.
Omplim la meitat dels motlles, al mig hi posem una cirera i ho cobrim. Sacsem els motlles perquè la xocolata quedi ben repartida, ho tapem amb paper film i ho deixem refredar un mínim de 4 hores FORA de la nevera.
Res complicat, només cal estar tranquil i controlar les temperatures.
El resultat val la pena i les cireres al vermut donen un toc especial als bombons, què us semblen?
Uns bombons top top!!! :)
ResponEliminaNo em queixo de com van quedar Sílvia.
EliminaPTNTS
Glòria
Que buenos Gloria, muy buena idea, ya me imagino ese interior.
ResponEliminaBon cap de setmana
Només fer les cireres ja em van venir les ganes de fer els bombons...i la decisió va ser molt encertada Miquel.
EliminaPTNTS
Glòria
Tu sempre fas meravelles amb les cireres!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga
Fem el qur podem Olga, però ja saps que les cireres i jo formem un bon tàndem heheh
EliminaPtnts
Glòria
Mareeee, quina combinació! Però hauré de fer la versió light, sinó el peque no en podrà menjar!!!Ptnts
ResponEliminaFes-ne uns quants de light però la resta fes-los de debó...val la pena.
EliminaPTNTS
Glòria