Amanida tèbia de tomaca amb escamarlans
Per StJordi l'Olga va organitzar per Instagram, junt amb LaMasrojana el sorteig d'un lot de productes...i vet aquí que em va tocar 😊.
Ahir, en un@Cuinema6mans, aquesta vegada fet a Reus, la Marta, l'Olga i jo on vam CUINAR , conèixer robots de cuina nous, MENJAR, fer fotos i sobretot riure; l'Olga me'l va lliurar i avui us porto la primera proposta... amb l'oli d'oliva arbequina verge aromatitzat amb bitxo vermell picant ... un dels entrants que vam cuinar a 6 mans, millor dit a 8, ja que aquesta vegada vam tenir com a "estrella convidada" la Manu
Necessitem:
- Tomaquets carnosos i madurs
- Escamarlans
- Alls tendres
- oove
- sal i sal grossa
- oli d' arbequina amb bitxo vermell picant LaMasrojana
Pelem els tomàquets i els tallem ben fins, com si fos per a carpaccio.
El posem en un plat pla o safata, i els salem lleugerament.
Mentrestant en una paella amb oove, sofregim una bona quantitat d'allet tendre tallat petit , després hi posem els escamarlans i a foc ràpid els coem uns tres minuts.
Posem els escamarlans damunt els talls de tomaca, per sobre hi tirem l'oli calent amb els allets, uns cristalls de sal grossa damunt els escamarlans i una culleradeta de l'oli picant...i cap a taula!
Què me'n dieu? Nosaltres vam gaudir molt fent-lo...però encara més menjant-nos-el.
Ara farem uns quants @cuinema6mans virtuals però aquests reals els anirem repetint de tant en tant!
Un plat que és tota una exquisitesa! Ho puc afirmar i confirmar! Em va agradar moltíssim...
ResponEliminaVaig prendre molt bona nota de la teva recepta! Ara em toca fer-la a mi . També li afegiré el rajolí de l'oli picant, que és ben bo.
El que vam fer dissabte...el millor de tenir un bloc.
Molts petons i bona setmana!
Olga
Senzill i bo... em va encantar fer-lo al @Cuinema6mans i compartir-lo amb vosaltres.
EliminaPTNTS
Glòria
Anava a dir que m'hi faltarien uns cristalls de sal marina per sobre... però a la fotografia em sembla veure'n.
ResponEliminaNo dubto que vareu gaudir de la bondat del plat.
Una abraçada.
Hi són els cristalls de sal marina Manel...els afegeixo als ingredients.
EliminaPTNTS
Glòria
Hola Gloria. Menuda suerte tienes jj, a mí nunca me ha tocado nada jj, bueno sí, una vez y aún no me lo creo jj, fue en un blog y el regalo me encantó.
ResponEliminaEse aceite que has utilizado debe estar muy rico, me encanta el picante, en su justa medida jj y puedo asegurarte que a estas cigalas y a los tomates que le sirven de cama le han debido dar un toque genial.
Lástima no haber recibido tu invitación jj
Un abrazo.
Siiiii Juan vaig tenir molta sort, i els productes són boníssims!
EliminaPtnts
Glòria
Caram tu, quina pinta!!!!
ResponEliminaI senzillíssim Clara.
EliminaPtnts
Glòria
Ei, un plat de 10! Ho vam tastar dissabte i en dono fe! Crec que el dinar de dissabte va ser un plegat de coses senzilles i boníssimes! Aquí en tenim la mostra!
ResponEliminaUn 10!
No cal complicar-nos per fer coses bones...i dissabte en va ser un bon exemple!
EliminaPtnts
Glòria
Esas cigalas con el tomate y ese toque picante, tienen que estar para chuparse los dedos.
ResponEliminaUna idea que gusta a todos.
Cariños.
kasioles
Están para chupar-se los dedos!
EliminaPtnts
Glòria
Ya veo que te lo pasaste bomba cocinando, se nota por la forma en que lo cuentas. Y qué suerte con lo del sorteo, estás de racha ;) En cuanto a la receta, qué decirte, que entra por los ojos nada más verla
ResponEliminaPetons!!
Ens ho vam passar moooolt bé Javier.
EliminaEstic en ratxa...no ho sé, però alguna vegada toca alguna cosa i aquest lot de la Masrojana m'ha fet moltíssima il·lusió.
I moltes gràcies pel comentari de la recepta, realment és bonica, bona i facileta de fer.
Ptnts
Glòria
Aparte de pasarlo bien en estos encuentros, es que ademas comeis de maravilla.Fantastica combinacion de ingredientes que gusta si o si.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana
Mengem bé, cuinem i riem moooolt...de tant entant aquestes trobades van bé, són terapèutiques.
EliminaPtnts
Glòria
Carammmm tinc que venir per Reus, jeje súper top!!
ResponEliminaJa tardes Silvia!
EliminaPtnts
Glòria
Una ensalada perfecta y riquísima!!
ResponEliminaUn beso