Terrina de bolets
La darrera vegada que vam anar a la Cerdanya vam fer una bona recolecció de rovellons i fredolics i poquets camagrocs. Aquesta vegada molt sans i macos.
Amb uns quants fredolics, uns quants camagrocs i un quart de quilo de xampinyons vaig fer aquesta terrina de bolets, inspirant-me en un paté de bolets de la pàgina 92 del Pànxing Cerdanya de novembre 2016
No us poso les mesures ja que ho he fet una mica a ull, però ja veureu com no costa gens.
Necessitem:
- Una ceba
- Un quart de xampinyons
- Un grapat de fredolics
- Un grapat de camagrocs
- Pa ratllat
- All
- Julivert
- Oove
- Sal
- Pebre
Mentrestant netegem bé els bolets i els tallem ben petits. Els afegim a la ceba i els fem coure a foc baixet. Ho salpebrem i ho deixem refredar una mica.
Ho posem en un got de batedora elèctrica, en el meu cas a la TMX i ho triturem.
Anem afegint , a poc a poc, pa ratllat i ho anem remenant fins aconseguir la textura desitjada.
Ho aboquem en un motlle folrat amb paper film i ho posem a la nevera fins que estigui ben fred.
Amb un got de vermut o una cervesa fresqueta... vermutet de diumenge de tardor!
Que boooo Gloria. Tindrem que esperar la propera temporada per provar-ho de fer.
ResponEliminaPetons
Segur que amb bolets de conserva o deshidratats també queda bé Sion!
EliminaPtnts
Glòria
Una terrina de tardor però aquest any no hauriem tingut prous bolets ;o) Apuntada però la recepta!
ResponEliminaPetons
Palmira
Però de conserva segur que si que en tens Palmira!!!!!
EliminaPtnts
Glòria
una terrina de setas deliciosa sin duda. besos
ResponEliminaCelebro que os guste 😍😍😍
EliminaPtnts
Glòria
A probar ho!! Voy.....
ResponEliminaPetons
Mira que eeeeeets...😂😂😂😂
EliminaPtnts
Glòria
Com m' agrada aquesta recepta! Les terrines m' encanten i a més, amb bolets!
ResponEliminaLa setmana passada els meus cunyats van collir camagrocs. Nosaltres aquest any, no un de moment
Jo ho vaig fer amb els bolets que tenia Anna!
EliminaPtnts
Glòria
Que maravilla , unas tostas como estas son dignas del mejor restaurante
ResponEliminabesinos
Gracias Pinky
EliminaPtnts
Glòria
Aquest és pintxo de luxe!!
ResponEliminaUna abraçada
Moltes gràcies.
EliminaLa veritat és que va quedar bo i molt bonic de presentació.
Ptnts
Glòria
Tiene que estar espectacular. Receta 10
ResponEliminaUn abrazo, Clara
Muchas gracias Clara...la verdad es que quedó muy rico.
EliminaPtnts
Glòria
Que bien que has aprovechado estos bolets, me encanta!!
ResponEliminaPetons
Es una receta ideal para aprovechar trozos y retales de setas que no son bonitos y no quedan bien en presentaciones donde los queremos enteros
EliminaPtnts
Glòria
uixxx... aixó s'ha de provar...
ResponEliminaPetonets
Doncs ja em diràs que et sembla
EliminaPtnts
Glòria
Jo no la puc fer amb bolets de muntanya! Los meus....de bossa, deshidratats! Ha de ser boníssima! Les terrines són tan booooones!
ResponEliminaPetonets,
Olga
O de conserva, agafes un pot de barreja i els xampinyons i et quedarà d'allò més bé Olga.
EliminaAaahhhhh, i si ho fas vull saber la teva opinió😉
Ptnts
Glòria
Que tostas mas buenas, este año fue horroroso con la recolección de setas casi nada se recogió, asi que guardaremos tu terina para el año.. bsss
ResponEliminaPuedes intentarlo con setas cultivadas o de conserva, no serà tan gustoso y aromático pero seguro que estará rico también.
EliminaPtnts
Glòria
Buenos días Gloria. Simplemente buenísima como tiene que estar esta terrina de setas que has preparado, me imagino como tiene que estar y me muero de envidia. La presentación te ha quedado perfecta.
ResponEliminaUn beso Paco
Como me alegra que te guste Paco.
EliminaMuchísimas gracias
Ptnts
Glòria
Una maravilla Gloria!! En casa nos encanta las setas, así que esta receta es más que bienvenida!!
ResponEliminaBesos
Pepi, si os gustan las setas ps gustará seguro.
EliminaPtnts
Glòria
Quina cosa més bona!. Jo aquest any he vist pocs bolets per aquí...
ResponEliminaClara
Bolets n'hem.tingut pocs...una florida tardana ...què hi farem Clara, la natura és això!
EliminaPtnts
Glòria
wau, aquesta terrina amb bolets ha de ser divina, a mi m'agraden moltissim els bolets i n'he menjat ben pocs enguany, a veure si encara hi sóc a temps!
ResponEliminaPer cert las Reganyadas me les van regalar una panaderia d'Hornos Martin de Huelva, no sé si per aquí tb en fan :)
Hola Lidia, gràcies per l'informació de les Reganyadas, és que em.van encantar les barquetes que vas fer.
EliminaPtnts
Glòria
Uuuummm como tenia que estar esa terrina de setas de muerte relenta no lo siguiente en casa no dejaran de hacerte la ola ,te ha quedado un plato de relujo.
ResponEliminaBicos mil wapa.
Muchísimas gracias Nenalinda.
EliminaPtnts
Glòria
Genial i deliciós. Tardor total. Petons
ResponEliminaTardoral tardoral Chus.
EliminaPtnts
Glòria
Dios mio, querida amiga esto es un manjar caido del cielo, tiene que ser un bocado de esos que no se olvidan soy una apasionada de las setas aunque no las disfruto por que por aqui no las tenemos. Mil besicos cielo
ResponEliminaMaría, prueba de hacerlo con setas en conserva o deshidratadas
EliminaSeguro que queda rico también.
Ptnts
Glòria
Una muy buena manera de saborearlos y ademas de alargar la vida de los bolets.
ResponEliminapetons
Ohhh, que bona que es, i quina pasada de sabor que te, m'imagino una torradeta i m'encanta, molt bona!
ResponEliminaMolts petonets :)
La Cerdanya fent pànxing dona per mooolt! Però bolets enguany justet!
ResponEliminaUna terrina q el proper cop q en facis ja pots avisar!!!
Ptnts