Terrina de bolets
La darrera vegada que vam anar a la Cerdanya vam fer una bona recolecció de rovellons i fredolics i poquets camagrocs. Aquesta vegada molt sans i macos.
Amb uns quants fredolics, uns quants camagrocs i un quart de quilo de xampinyons vaig fer aquesta terrina de bolets, inspirant-me en un paté de bolets de la pàgina 92 del Pànxing Cerdanya de novembre 2016
No us poso les mesures ja que ho he fet una mica a ull, però ja veureu com no costa gens.
Necessitem:
- Una ceba
- Un quart de xampinyons
- Un grapat de fredolics
- Un grapat de camagrocs
- Pa ratllat
- All
- Julivert
- Oove
- Sal
- Pebre
Mentrestant netegem bé els bolets i els tallem ben petits. Els afegim a la ceba i els fem coure a foc baixet. Ho salpebrem i ho deixem refredar una mica.
Ho posem en un got de batedora elèctrica, en el meu cas a la TMX i ho triturem.
Anem afegint , a poc a poc, pa ratllat i ho anem remenant fins aconseguir la textura desitjada.
Ho aboquem en un motlle folrat amb paper film i ho posem a la nevera fins que estigui ben fred.
Amb un got de vermut o una cervesa fresqueta... vermutet de diumenge de tardor!
Que boooo Gloria. Tindrem que esperar la propera temporada per provar-ho de fer.
ResponSuprimeixPetons
Segur que amb bolets de conserva o deshidratats també queda bé Sion!
SuprimeixPtnts
Glòria
Una terrina de tardor però aquest any no hauriem tingut prous bolets ;o) Apuntada però la recepta!
ResponSuprimeixPetons
Palmira
Però de conserva segur que si que en tens Palmira!!!!!
SuprimeixPtnts
Glòria
una terrina de setas deliciosa sin duda. besos
ResponSuprimeixCelebro que os guste 😍😍😍
SuprimeixPtnts
Glòria
A probar ho!! Voy.....
ResponSuprimeixPetons
Mira que eeeeeets...😂😂😂😂
SuprimeixPtnts
Glòria
Com m' agrada aquesta recepta! Les terrines m' encanten i a més, amb bolets!
ResponSuprimeixLa setmana passada els meus cunyats van collir camagrocs. Nosaltres aquest any, no un de moment
Jo ho vaig fer amb els bolets que tenia Anna!
SuprimeixPtnts
Glòria
Que maravilla , unas tostas como estas son dignas del mejor restaurante
ResponSuprimeixbesinos
Gracias Pinky
SuprimeixPtnts
Glòria
Aquest és pintxo de luxe!!
ResponSuprimeixUna abraçada
Moltes gràcies.
SuprimeixLa veritat és que va quedar bo i molt bonic de presentació.
Ptnts
Glòria
Tiene que estar espectacular. Receta 10
ResponSuprimeixUn abrazo, Clara
Muchas gracias Clara...la verdad es que quedó muy rico.
SuprimeixPtnts
Glòria
Que bien que has aprovechado estos bolets, me encanta!!
ResponSuprimeixPetons
Es una receta ideal para aprovechar trozos y retales de setas que no son bonitos y no quedan bien en presentaciones donde los queremos enteros
SuprimeixPtnts
Glòria
uixxx... aixó s'ha de provar...
ResponSuprimeixPetonets
Doncs ja em diràs que et sembla
SuprimeixPtnts
Glòria
Jo no la puc fer amb bolets de muntanya! Los meus....de bossa, deshidratats! Ha de ser boníssima! Les terrines són tan booooones!
ResponSuprimeixPetonets,
Olga
O de conserva, agafes un pot de barreja i els xampinyons i et quedarà d'allò més bé Olga.
SuprimeixAaahhhhh, i si ho fas vull saber la teva opinió😉
Ptnts
Glòria
Que tostas mas buenas, este año fue horroroso con la recolección de setas casi nada se recogió, asi que guardaremos tu terina para el año.. bsss
ResponSuprimeixPuedes intentarlo con setas cultivadas o de conserva, no serà tan gustoso y aromático pero seguro que estará rico también.
SuprimeixPtnts
Glòria
Buenos días Gloria. Simplemente buenísima como tiene que estar esta terrina de setas que has preparado, me imagino como tiene que estar y me muero de envidia. La presentación te ha quedado perfecta.
ResponSuprimeixUn beso Paco
Como me alegra que te guste Paco.
SuprimeixMuchísimas gracias
Ptnts
Glòria
Una maravilla Gloria!! En casa nos encanta las setas, así que esta receta es más que bienvenida!!
ResponSuprimeixBesos
Pepi, si os gustan las setas ps gustará seguro.
SuprimeixPtnts
Glòria
Quina cosa més bona!. Jo aquest any he vist pocs bolets per aquí...
ResponSuprimeixClara
Bolets n'hem.tingut pocs...una florida tardana ...què hi farem Clara, la natura és això!
SuprimeixPtnts
Glòria
wau, aquesta terrina amb bolets ha de ser divina, a mi m'agraden moltissim els bolets i n'he menjat ben pocs enguany, a veure si encara hi sóc a temps!
ResponSuprimeixPer cert las Reganyadas me les van regalar una panaderia d'Hornos Martin de Huelva, no sé si per aquí tb en fan :)
Hola Lidia, gràcies per l'informació de les Reganyadas, és que em.van encantar les barquetes que vas fer.
SuprimeixPtnts
Glòria
Uuuummm como tenia que estar esa terrina de setas de muerte relenta no lo siguiente en casa no dejaran de hacerte la ola ,te ha quedado un plato de relujo.
ResponSuprimeixBicos mil wapa.
Muchísimas gracias Nenalinda.
SuprimeixPtnts
Glòria
Genial i deliciós. Tardor total. Petons
ResponSuprimeixTardoral tardoral Chus.
SuprimeixPtnts
Glòria
Dios mio, querida amiga esto es un manjar caido del cielo, tiene que ser un bocado de esos que no se olvidan soy una apasionada de las setas aunque no las disfruto por que por aqui no las tenemos. Mil besicos cielo
ResponSuprimeixMaría, prueba de hacerlo con setas en conserva o deshidratadas
SuprimeixSeguro que queda rico también.
Ptnts
Glòria
Una muy buena manera de saborearlos y ademas de alargar la vida de los bolets.
ResponSuprimeixpetons
Ohhh, que bona que es, i quina pasada de sabor que te, m'imagino una torradeta i m'encanta, molt bona!
ResponSuprimeixMolts petonets :)
La Cerdanya fent pànxing dona per mooolt! Però bolets enguany justet!
ResponSuprimeixUna terrina q el proper cop q en facis ja pots avisar!!!
Ptnts