Conill amb romaní i raïm
Una carn sana, que admet moltes preparacions i que sempre queda bona. Us animeu?
Necessitem:
En una cassola posem una miqueta d'oli d'oliva i hi posem la ceba ben petita i la posem a sofregir. Quan comenci a agafar color daurat hi posem els dos alls tendres i deixem que acabi d'agafar color.
Incorporem el conill a la cassola, ho cobrim amb el brou suau de verdures. hi posem la branqueta de romaní i ho deixem fent xup-xup a foc baix fins que el conill sigui tendre.
Per lligar la salsa farem una picada amb mitja dotzena d'avellanes i una llesqueta de pa fregit o picarem un parell de carquinyolis que afegirem 10 minuts abans de donar el plat per acabat amb els grans de raïm, pelats i espinyolats.
Ben calent i cap a taula, amb un bon pa perquè el suc s'ho mereix.
Bon profit!!!!
- - Un conill trossejat
- - Una ceba
- - Dos alls tendres
- - Caldo suau de verdures (podeu aprofitat l'aigua de bullir les verdures de l'àpat anterior o el feu amb una ceba, una mica de porro, una pastanaga, una mica de xirivia...)
- - raïm
- - romaní acabat de baixar de la Mussara.
- - Per fer la picada: un parell de carquinyolis o una llesqueta de pa fregit i mitja dotzena d'avellanes DOReus.
En una cassola posem una miqueta d'oli d'oliva i hi posem la ceba ben petita i la posem a sofregir. Quan comenci a agafar color daurat hi posem els dos alls tendres i deixem que acabi d'agafar color.
Incorporem el conill a la cassola, ho cobrim amb el brou suau de verdures. hi posem la branqueta de romaní i ho deixem fent xup-xup a foc baix fins que el conill sigui tendre.
Per lligar la salsa farem una picada amb mitja dotzena d'avellanes i una llesqueta de pa fregit o picarem un parell de carquinyolis que afegirem 10 minuts abans de donar el plat per acabat amb els grans de raïm, pelats i espinyolats.
Ben calent i cap a taula, amb un bon pa perquè el suc s'ho mereix.
Bon profit!!!!
M'encanta incloure fruita fresca als guisats, i el raïm l'he provat amb vedella i és una delícia. No dubtaré a provar aquest conill, sembla boníssim! un petó!
ResponEliminaMe ha llamado la atención justo hoy he preparado conejo al horno pues me gusta mucho.
ResponEliminaEsta receta que has puesto estará muy buena y el toque de uva será buenísimo. Me la anoto.
Saludos
Ep! Que tinc de tot a la nevera, ahir vaig emportar-me un conill del mercat i no sabia ben bé com fer-lo. Fins i tot tinc romaní al jardí, ja tinc recepta per a demà :-)
ResponEliminaM'encanta la guarnició amb el raïm, ha de combinar molt bé amb el conill, i li ha de donar el suc que a vegades li falta. Idea apuntada!
ResponEliminaEl romero le da un gustillo muy rico a la carne y las uvas intuyo la hacen muy jugosa.
ResponEliminaLa guardo.
Besazos.
Un plato sencillo pero riquísimo..besitos y feliz día
ResponEliminaEl conill és un dels meus plat preferits. El raïm és una bona aportació, en prenc nota.
ResponEliminaUna abraçada.
a Martorell, per la festa major és clàssic el pollastre amb raim!! segur que amb conill encara m'agradaria més! m'encanta escurar! ptons
ResponEliminaMira que et dic......que igual el preparo pel dinar familiar del dia de St. Joan!!!! Què bo!!!!
ResponEliminaPetons,Dolça!!!
Olga
M'encanten els guisats amb conill, herbetes I picada. És una carn molt suau I sana, n'hauríem de menjar més. Petons.
ResponEliminaUna carn sanissima y molt bona,
ResponEliminaLa teva recepta m'encanta
Que bo que és el conill! aquesta recepta t'ha quedat d'escàndol! Un petó.
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Queda apuntada! Bona revetlla, Glòria!
ResponEliminaMe encanta!!! el romaní es la meva herba favorita... i el conill així guisadet m'encanta...feliç verbena!
ResponEliminaHola, mira quina casualitat dema volia fer conill i no sabia com, gracies per l’idea.
ResponEliminaUna abraçada
Hola Gloria:
ResponEliminaM'encanta el conill encara que no el faig molt sovint per les nenas. El teu te una pinta incríble. Felicitats i un petó!
Elia