Coques de cireres , la recepta definitiva
Temps de cireres.. taller de COCA DE CIRERES a Kom a casa
Ens trobem, ens coneixem ( algunes ja érem velles conegudes ) , ens retrobem, ens posem els davantals i a la feina... pesar ingredients, posar-los en un bol, amassar, deixar reposar, treure la tija de les cireres, donar forma a les coques, col·locar-hi les cireres, enfornar... tastar i prendre'n cap a casa per a les famílies. Aquí teniu el resum ràpid i el resum fotogràfic del taller.
a la foto no hi som tots... però tots i totes van marxar ben carregats
Aquest és el resultat final, i per fer-la vam seguir la següent recepta:
Per a la massa:
- -500g de farina de força
- -50g de mantega en pomada
- -50g de sucre
- - una cullerada d'essència de vainilla
- -2 ous
- -150cc de llet
- -un polsim de sal
- -un cub de 25g de llevat fresc.
Cireres ben madures , sucre i oli
Desfem el llevat en la llet tèbia.
Batem els ous, els barregem amb la mantega i el sucre. Hi afegim la sal. Després hi posem la llet amb el llevat i la cullerada de vainilla i a poc a poc hi anem posant la farina de força. Quan vegeu que ja li falta poc ho acabeu d'amassar amb les mans.
Fem una bola i la deixem reposar una hora en un lloc tèbi tapada per un drap de cotó.
Engeguem el forn a 200º.
Una vegada ha reposat i ha pujat de volum toca preparar la coca.
En una safata estirem la massa (amb aquesta quantitat en surten dues de grossetes) damunt la safata del forn que haurem protegit amb un paper vegetal.
Una vegada ha reposat i ha pujat de volum toca preparar la coca.
En una safata estirem la massa (amb aquesta quantitat en surten dues de grossetes) damunt la safata del forn que haurem protegit amb un paper vegetal.
Hi posem les cireres al damunt, espolsem la superfície de la coca amb força sucre, un raig d'oli i les enfornem forn que ja tindrem calent fins que vegem que estan daurades ( uns 20-25 minuts).
¡¡¡que bona!!!
ResponEliminaHola Doña Cirera------
ResponEliminaveig que tot va anar molt be i tothom va quedar molt satisfet.
Chica, tu vales mucho!!!!!!
La propera vegada que prepari una coca de cireres faré aquesta massa!!! Ara, l'altra que tens al bloc, la de la coca de fornar, és una delícia!!!! Exquisita!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
M'encanta!!!Segur que estaba bonissima!!Un petonet
ResponEliminaJa veig que el curs va donar de sí i que us ho vau passar de conya!
ResponEliminaFa molt bona pinta, i tan de temporada que enamora! Sembla una molt bona recepta!
ResponEliminaMarta
Gràcies per la recepta. Petons.
ResponEliminaGloria, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!
ResponEliminaSoy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.
Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.
Desde ya gracias.
Saludos Cata
Hi ha dies en que voldria ser ganxeta, sujuru :)
ResponEliminaLa estic fent, no volia ser menys, jajajajaja. Després hi poso foto a Facebook. jeje
ResponEliminaRequetebona !!!!i ara amb el be de dèu que tenim de cireres....petonetssss.
ResponEliminaAquest finde intentaré preparar-ne una!
ResponEliminaEspero veure la foto Mònica
EliminaPtnts
Glòria
Estupendísima tarta...debe de estar bien rica!besos
ResponElimina