galetes de gingebre, canyella i mel
Quin goig dona poder celebrar final de curs a l'EOI amb un resultat satisfactori... ara ja sabem una mica més de francès... el curs vinent continuarem.
Unes galetes van acompanyar el bon ambient per a uns, la decepció per a d'altres... el darrer dia!
Necessitem:
- 250g de mantega en pomada
- 240g de sucre
- 1 ou
- 400g de farina de blat
- 50g de farina d'ametlla
- 1 sobret de llevat químic
- Una culleradeta de gingebre
- Dues culleradetes de canyella
- Mel
Barregem la mantega amb el sucre fins tenir una pasta el més esponjosa possible. Sense deixar de remenar amb el batedor de varetes hi afegim l'ou.
Barregem les dues farines, el llevat i el gingebre i la canyella i ho anem incorporant a poc a poc i anem amassant fins aconseguir una massa ben lligada.
La deixarem reposar un parell d'hores a la nevera.
Posem el forn a preescalfar a 200º.
Fem, amb el corró, una planxa amb la massa i anem tallant les galetes amb la forma que volguem. Les posem a la safata de forn, una mica separades, i les pintem amb mel.
Enfornades, amb el forn només per sota, 10 - 15 minuts, deixades refredar, i a punt de fer el paquet per obsequiar els companys.
Va ser un moment distès i agradable... les galetes van ajudar ;-)
Els gingebre ha de donar un toc picantet a les galetes que de ben segur les fan especial!!
ResponEliminaC'est une bonne recette, Dolça. Bonne journée!! Jajaja
Petonets!! MAR, de EQNME
Quin descans saber que el curs acaba be... i quin goig que fan aquestes merescudes galetes. Felicitats i bon cap de setmana.
ResponEliminaEls teus companys disfrutarían segur amb aquestes galetes
ResponEliminaMuas!
Pels qui van acompanyar el final de curs amb bons resultats, unes galetes delicioses! I pels que no, també boníssimes per treure el regust amarg! Deuen ser molt aròmatiques, Glòria. El gust de canyella sempre és una delícia. Bon cap de setmana!
ResponEliminagenials! m'encanten aquestes especies juntes, i si es amb dolç molt millor! petons
ResponEliminaUi, que bones!!! Com m'agradaria tenir-ne per l'hora de berenar!! Segur que són tota una delícia!!!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana!!
seguro que triunfaste entre tus compi con estas deliciosas galletas¡¡
ResponEliminaBon cap de setmana
Peto
Segur que els teus companys de classe els sap greu que s'acabi el curs, perquè ja no guadiran més de galetes tan bones com aquestes ;)
ResponEliminaQue bo amb aquests ingredients!!! petons
ResponEliminaAmb aquestes galetes de sorpresa de final de curs, m'agafen ganes d'apuntar-me a francés
ResponEliminaEstas galletas llevan tres ingredientes que me encantan y le dan un toque especial así que te diré que me encantan....si llego a tiempo yo pongo el café y tú las galletas ejje..besitos guapa
ResponEliminaAmb aquestes galetes i un café, ummm
ResponEliminabones no, boníssimes, bsts
ResponEliminaNena, a mi el gingebre m'agrada molt, però el meu marit ni veure'l.
ResponEliminaUnes galetes bones bones. Entre les galetes i la coca de cireres...no em podré posar el bikini.
Nani