Magdalenes a l'antiga (22)
I ara què?
Doncs ara unes magdalenes la recepta de les quals ha sortit d'aquells papers vells i esgrogueïts que de tant en tant consulto. Aquells papers d'on ha sortit el pa de pessic de la besàvia, el coc amb gust de sempre...
Tenen de curiositat que les mesures estan posades en lliures. Tenint en compte que una lliura són 453,59237 grams... ho he arrodonit a 450 i aquí les teniu:
Necessitem:
Pugem les clares a punt de neu fort i després hi anem incorporant a poc a poc i tenint cura que no ens baixi la barreja la resta dels ingredients seguint aquest ordre: rovells, sucre, oli, farina barrejat amb llevat i la ratlladura de llimona.
La recepta original ja ho posa als motlles i ho enforna però jo he posat la pasta a la nevera un parell d'hores abans de fer-ho.
He preescalfat el forn a 200º i hi he posat les magdalenes que en uns 15 minuts han estat a punt. Si voleu que si faci "crosteta" dolça al damunt empolvoreu-les lleugerament de sucre abans d'enfornar-les.
amb aquestes mesures me n'han sortit 35
Animeu-vos a fer-les, són magdalenes de les de sempre! BON PROFIT:
|
-
|
Bon dia,
ResponSuprimeixen primer lloc moltíssimes gràcies per la recepta.
Em sorgeix el següent dubte:
A la massa de les magdalenes no s´hi afegeix la clara dels ous?
Gràcies.
Esther
Quina bona pinta! I amb oli d'oliva, queden ben mediterrànies. 35 te n'han sortit! Caram, quina producció!!! Petons
ResponSuprimeixTresorets de gran valor aquestes receptes en paper esgrogueit :)
ResponSuprimeixQuina pinta!!!
ResponSuprimeixA la botiga de casa, les clientes més grans em demanaven el llegum i la verdura també el lliures...quins records
Jordi
Aquestes si que son les que menjava quan era petita UMMMMM
ResponSuprimeixPetons
Hola Dolça estimada i guapa tu
ResponSuprimeixNena quina pinta que tenen, que maco això de poder compartir receptes tant autentiques i antiges, la meva iaia recordo que cuinava molt i molt be, ens va deixar quan jo era petita, i no en tinc cap de recepta d´ella, una pena, i he pensat tantes vegades..
moltes gràcies per deixar-nos la seva formula
mil petonets maca, Susanna
estas son las más auténticas,bsts!!!
ResponSuprimeixAquestes magdalenes fan molt bona impresio ¡¡¡ Quin color que tenen ¡¡¡ Son com les que menjava de nen ¡¡¡ Molt bones ¡¡¡
ResponSuprimeixUn Abraçada, Agustí Cangrejo Grande
quina pintorra!! no hi ha res com les magdalenes d'abans!! deu tenir el gust de la iaia!! les provare!! petons
ResponSuprimeixNo hi ha res més bo que unes magdalenes casolanes per esmorzar. I quina feinada amb les mides, a mi m'ha passat una cosa semblant amb el pastís thai, je je je...
ResponSuprimeixNena, els papers grocs tenen les bones fórmules de la cuina. Guarda'ls amb clau.
ResponSuprimeixBon cap de setmana,
Nani
Ai, els papers esgrogueïts dels iaies....com m'agradaria poder-los tenir!!!!
ResponSuprimeixHan de ser boníssimes!!!!
Petons,
Olga
jo fa uns dies que també en vaig fer i són boníssimes!
ResponSuprimeixpetonets
increibles!!!
ResponSuprimeixM'han sortit boníssimes.
L'únic problema es que crec que m'ha costat més l'oli que la resta d'ingredients. Per això m'han quedat tan bones.
M'encanten les receptes en un paperet vell i esgrogueït!!
ResponSuprimeixfan molt bona cara les magdalenes, les provaré de fer!!
petonets
Boníssimes totes les teves madalenes, m'està agafant una gana...
ResponSuprimeixHola de tota la vida una lliura SON 400GRAMS IGUAL QUE PER LAS CArns es deia una tersa ,osigui que 1k te 2'5liures i si es de carn 2'5 terses salut
ResponSuprimeixMoltes gràcies per compartir la recepta. Fan una pinta estupenda.
ResponSuprimeix