Bunyols de bacallà
Després d'un mes i mig d'estar mig, només mig, desconnectada de tots vosaltres em començo a despertar. He vist que molts de vosaltres malgrat estar de vacances no deixeu de treballar i cuinar i manteniu desperts els vostres blocs i això em fa pensar que a mi em domina la mandra i que quan la paraula vacances entra al meu món em relaxo de tal manera i canvio tant d'activitats que he de fer vacances de tot. Aquest any, a més, s'hi ha sumat el desproposit de la connexió a internet; no he aconseguit estar connectada "dignament" fins a mitjan d'aquesta setmana, amb la qual cosa, encara que hagués volgut no hauria pogut mantenir el bloc en marxa.
I com que una miqueta, només una miqueta, si que he cuinat us poso aquests bunyols de bacallà que van ser un dels entrants en un berenar-sopar a la terrassa.
Per fer-los necessitem:
- -400g de bacallà esqueixat
- -1 gra d'all
- -1ou
- -Julivert
- -oli per a fregir
Desalem i esmicolem bé el bacallà, vigilant que no hi quedi gens de pell ni cap espina. El posem en un bol i hi afegim l'all i el julivert picadets i el rovell d'ou i ho remenem bé.
Muntem la clara a punt de neu i la barregem a la pasta del bacallà.
Ara podem fregir els bunyols en una paella amb oli calent, agafant la pasta a cullerades i anant-los girant dins l'oli fins que estiguin dauradets per tot arreu.
Es serveixen amb unes fulles d'enciam.
Aquesta recepta és del llibre "Cuinar és senzill" de Montserrat Seguí. Una recepta facilíssima de fer i que sempre surt bé... com la majoria de receptes que he fet d'aquest llibre.
hola,,,poco apoco nos incorporamos jejej que con la calor no apetece estar trasteando ,,,esos buñuelos pintan super,,,puedes creer que no los e echo nunca,,ahora ya tengo la mejor receta.
ResponEliminaOHHHH Quins bunyols mes bonics que has fet ¡¡¡ Quina presencia ¡¡ Quan els obres quina pinta mes bona que tenen. Molt bons ¡¡¡
ResponEliminaUna abraçad, Agusti Cangrejo Grande
uns bunyols boniiissims i molt bonics.
ResponEliminaQuins bunyolets més bons!, i sense farines, han de ser tot gust!. Apunto!. A reveure Dolça!
ResponEliminaTens raó que de tant en tant, convé desconnectar del tot, i en sentit literal! Aquests bunyols són un bon recomençament, m'apunto a provar-los a casa!
ResponEliminaUau glòria, quines fotos més boniques. Fan lluïr encara més aquests bunyols boníssims! M'alegro que hagis aconseguit desconectar tants dies, que bé que va per refrescar la ment, oi? Tornes amb força i això m'agrada, contenta de retrobar-te. Petons
ResponEliminaJo he fet com tu: vacances de blog totals! :)
ResponEliminaPerò mica en mica tots anem tornant... quin remei!
Aquests bunyols són dels que m'agraden a mi, 100% bacallà, que es noti que són de bacallà!
Benvinguda de nou!! a poc a poc ens anem posant tots al dia ehh!! ;-)
ResponEliminaAquests bunyols que ens presentes em semblen fantastics!!! que bons!! i molt pocs ingredient oi?? i jo que em pensava que duia farina....els provare!! petons i anims!!
He descobert el teu blog que espero visitar sovint, jo en tinc un de vivències diverses, ja veuràs si hi fas un cop d'ull.
ResponEliminaEls bunyols així els hem fet sempre a casa i els faig jo, boníssims.
Holaaaaaaa ganxeta! Encara que ja sabia que posaries uns bunyolets de bacallà no me'ls imaginava tan bons...
ResponEliminaBenvinguda i bona entrada a la vida normal i a la red!
Aquí t'esperava. Feliç setembre,
Nani
Si havies de descansar doncs havies de descansar. Cadascú tenim un ritme diferent :)
ResponEliminaDe vegades també cal desconnectar, sobretot si tornes amb un plat que m'agrada tant com els bunyols de bacallà!!
ResponEliminapetonets
Els bunyols són èxit assegurat!!! Aquests.....tenen una bona pintaaaaa!!!
ResponEliminapetons,
Olga
No hi ha mes que veure les imatges eixos bunyols estan dient menja'm.
ResponEliminaUn abraç
En dues paraules: quina pinta!
ResponEliminaBentornada! Ja veus que t'hem estat seguint per si de cas tornàves sense avisar! jeje
Fa uns dies vaig estar a punt de fer-los també (que vols que et faci per sopar tornant de campaments fill: Bunyols dels teus pare.....) ;-)
ResponEliminaT'han quedat esplèndids!!!
Jordi
Cal desconnectar de tant en tant per venir amb forces renovades! I tornar amb aquests senyors bunyols és tornar per la porta gran!
ResponEliminaPEtons
Sandra
Ummm, sense farina, quin plaer, només bacallà :-)
ResponElimina