Macarrons de confit d'ànec
La proposta de Memòries d'una Cuinera d'aquest mes de setembre són els macarrons, i tothom en fa de macarrons... La pasta acostuma agradar a tothom,( bé sempre hi ha alguna excepció com podria ser el meu pare), i la pasta admet tot tipus de preparació. Aquí us en proposo una que en el meu cas ha d'estat d'aprofitament però amb un resultat boníssim.
Necessitem:
- 100g de macarrons per persona
- 1 cuixa de confit d'ànec ( a la llauna del confit n'hi havia 4 i ens en va sobrar una)
- 1 ceba ben grossa
- 3 cullerades del greix del confit
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Un bon grapat de pinyons
- Julivert picat.
Mentrestant bullim els macarrons en abundant aigua i sal deixant-los al punt que ens agradin, a nosaltres ens agrada que quedin fortets, al dente!
Ben escorreguts d'aigua els barregem amb la ceba, l' ànec i els pinyons i hi barregem, un parell de cullerades ben maques, de julivert acabat de picar.
Ràpid cap al plat perquè no es refredin... un magnífic plat únic per a un dinar d'un dia plujós com avui!
Bon profit!
Amb confit!!! Que bons!!! M'agrada molt, ho haurem de provar.
ResponEliminaPetons
Per ser d'aprofitament han sortit ben exquisits. Amb confit i el seu greix...noto el gust al paladar.
ResponEliminaDia plujós a casa, ja no sabíem com era.
Una abraçada,
Nani
Dolça, aquest Macarrons de confit d'ànec tenen de ser molt bons.
ResponEliminaTu ho has dit, Plat Únic ¡¡¡ Quina recepta mes complerta. Deu atipar ¡¡¡ Molt bona, m'agradaria probar-la
ResponEliminaUna Abraçada, Agustí Cangrejo Grande
Molt bona idea, aprofitar les sobres per fer uns bons macarrons!
ResponEliminaJo també ho faig així ;)
Ayer Eva preparó unos macarrones deliciosos. Nunca los habría imaginado con la receta que propones. Habrá que probarlos. Gracias y feliz domingo.
ResponEliminaSaludos desde Waterbridge.
-Andy-
Hola DOlça guapa tu
ResponEliminaUna combinació de casa perfecte, sense més comnetaris, només diré hummmmmmmmmmmmm
mil petonets i bon diumenge, Susanna
OHHHH !!! carai aquets macarrons son de luxe !!! que bons deuen ser !!!
ResponEliminaPetons.
Uns macarrons de luxe, i tant! Ai... com m'agrada el confit! Estupenda recepta de macarrons, i diferent! Petons
ResponEliminaQue bons!!!!
ResponEliminaAixò són macarrons de festa o de Nadal!
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
Sincerament, nosaltres som unes grans fans de la cuina d'aprofitament...no s'ha de llençar res, tot es pot aprofitar, i aquest plat espectacular n'és un molt bon exemple!!
ResponEliminaPetonets!
Un clàssic convertit en plat de luxe!
ResponEliminaPetons
Mónica
Quina bona idea! Mai no he fet servir el confit en preparacions com aquesta. M'encanta!
ResponEliminaCarai, uns macarrons sense tomàquet. Però amb la ceba confitada tenen una pinta genial. A més m'encanta utilitzar el greix d'ànec o de oca. Ha de quedar molt gustós! Bona proposta.
ResponElimina