Taller de cuina d'aprofitament
Ahir al vespre va tocar TALLER DE CUINA.
El tema : Cuina d'aprofitament.
Vam fer dues receptes, una de salada per aprofitar restes que ens van servir per farcir uns rotllets de pollastre
Aquests d'espinacs a la catalana.
I els de sota de compota de panses, prunes, poma i pinyons.
I com us podeu imaginar també vam fer un coc, per aprofitar una barra sobrera de torró de xixona.
I em sembla que els va agradar , aquí podeu veure com treballavem i a l'Eloi fen el tast!
Doncs per ser d'aprofitament t'ha qquedat un pollastre 10. El coc té molt de gust a xixona? és que en tinc una barra d'aquestes de pastisseria que es suposa que és superbona però no ens agrada i al veure el teu coc he pensat, potser així si.
ResponEliminaMuas!
Que taller tan chulo!! me encanta poder reinventar recetas con las sobras de cualquier comida! en casa no se tira nada!! besotes de la Vaca!!
ResponEliminaEls rotllets amb espinacs m'han agradat mooolt...
ResponEliminapetons
Gemma, té un agradable gust de xixona, o d'ametlla torrada, i si no el vols tan fort posa-n'hi la meitat de la barra i en tens per dos dies.
ResponEliminaVaca, como estan las cosa no se puede tirar nada!
Núria, doncs ara t'he posat l'enllaç amb la recepta.
Tal com estan les coses, ara més que mai s'ha d'aprofitar tot! I si a més surt tant bó com es veu a la foto..ja no es pot demanar més! jeje
ResponEliminaQue bo tot!!
ResponEliminaJo també reciclo el torró així,,,,
ostres molt be,quina manera mes bona d'aprofitar ,ademes amn un bon postre de punt final.un petó
ResponEliminaUn 10 per a la cuina d'aprofitament!. I aquest cóc, fantàstic!. Ets "la reina de cócs"!.
ResponEliminam'encanta aquest taller. Jo sempre guardo els sobrants dels menjars que per algo sempre serveixen.
ResponEliminaM'ha agradat el teu blog, tens receptes delicioses. Aquí em tindràs com a seguidora.
Salut!!
Realment el bescuit de torró... bonissim!!!.. un grup molt maco, llastima que ja passo dels 30...(poc però, ejem ejem...)
ResponEliminaQuina casualitat, precisament avui he fet jo cuina d'aprofitament farcint pollastre jejeje.
ResponEliminaSiejqueeeee on hi ha qualitat ens hi hem de trobar, Glòria :DDD
...cuina d'aprofitament...la millor alternativa per les sobres...i a sobre surts a la tele!!!! Ja intentaré veure-ho (només vaig veure el primer tall!!!)
ResponEliminaPtnts
M
Segur que va ser un taller molt interessant, amb moltes idees per aprofitar les sobres d'altres plats. Receptes fàcils i amb un gran resultat!
ResponEliminaQuin taller tan ben aprofitat. M'agrada tot el que s'ha fet. No s'ha de llençar res, i si penses sempre hi ha alguna cosa que pots fer oi? Aquestes receptes en són una bona mostra. Petons,
ResponEliminaJa ho crec que ho vau aprofitar, dues receptes genials.
ResponEliminaLas recetas de Glutoniana
hola dolça, guapa tu
ResponEliminaaixò de aprofitar restes d´altres apats i convertir-los en nous plats exquisits es una de les meves especialitats, a casa no es llença res...je,je , i em sembla molt be que en facin tallers, doncs la veritat es que pas tothom en sap de fer-ho
mil petonets i bon any, susanna
Amb la cuina d'aprofitament acostumen a sortir unes receptes tan bones com aquestes... i fins i tot milloren la recepta incial! Genial el curset!
ResponEliminaPetons,
Sandra
Gloria, que ficaràs aquell pastís de pernil i formatge, amb bases de massa de croissant o alguna cosa així?
ResponEliminaPerquè tenim l'aniversari d'un nen i crec que això ens agradara a tots.
Molt bó el pollastre!!
Cuina d'aprofitament, sempre! i el resultats poden ser de notable cap amunt. Tu ens ho mostres.
ResponEliminaUna abraçada.
Que bons aquests tallers d'aprofitament!!! És una manera d'aprendre a que no es pot llençar res de res, a casa tenim un lema: en casa no se tira nada!!!
ResponEliminaPetonets
Hola!!! He trobat el teu blog a través d'un altre, el de pa amb tomàquet i com sempre m'agrada descobrir coses noves em quedo seguint-te!
ResponEliminaQuin taller més guai i sempre va bé aprendre a aprofitar restes de menjar que moltes vegades no sabem que fer-ne amb ells.
Em quedo per aquí donant una volteta....
Et llegeixo en el teu pròxim post!
Glòria,
ResponEliminaMoltes vegades fins i tot, surten més bones les coses amb les coses que aprofitem que amb la principal recete, però tu has bordat el pollastre i com no el coc.
Una abraçada!!
Dolça, avui he penjat una recepta per aprofitar els torrons de la panera. Les receptes del taller no semblen d'aprofitament, tenen una pinta genial!!!
ResponEliminaFins aviat
Glòria, de ben segur que els teus alumnes devien aprofitar al màxim aquest taller... molt ben pensat!
ResponEliminaPetons!
Sort que és d'aprofitament!!!!!!
ResponEliminaSegur que va ser un curs molt interessant.
Ptnts