Brioixets amb trossets de xocolata
Avui no m'he complicat massa la vida, he fet el brioix exactament com mana la TMX, i ves per on, ha sortit bé! Poser li faré cas més vegades a aquesta màquina ja que la faig servir sempre a la meva manera i potser aquesta és una de les poques receptes que he fet al peu de la lletra, ja sabeu, m'agrada inventar i fer les coses a la meva manera.
Per 10 brioixets com els que veieu a la fotografia necessitem:
- Posar la llet al bol i 30 '' a 37º, V1.
- Desfer-hi el llevat, 10 '' a V3.
- Afegir els ous, la farina el sucre i la sal i programar 30'' a V6.
-Amassar a V.Espiga 3 minuts.
-Programar 2 minuts a V.Espiga i anar afegint a poc a poc la mantega pel forat de la tapa.
- Deixar-ho dins del bol una hora. Una vegada passat aquest temps veureu que ha pujat molt. Feu baixar la massa amb l'espàtula i tornar a amassar V.Espiga durant un minut ( jo aquí he fet una mica de trampa i l'he amassat 5 minuts)barrejant-hi trossets de xocolata.
- Treure la massa del bol i posar-la a la safata que anirà al forn donant-li la forma de panets.
- Deixar-ho 45 minuts més.
Preescalfar el forn a 200º.
Passats els 45 minuts pintem la superfície desl panets amb ou batut i posar-ho al forn uns 20/30 minuts.
Ha valgut la pena seguir les "instruccions", encara que sigui per una vegada, no us sembla? Sense haver d'inventar ni massa feina ja tenim esmorzar per demà!
Per 10 brioixets com els que veieu a la fotografia necessitem:
- -90g de llet
- -30g de llevat fresc
- -4 ous
- -500g de farina de força
- -60g de sucre
- -10g de sal
- -100g de mantega en pomada
- Posar la llet al bol i 30 '' a 37º, V1.
- Desfer-hi el llevat, 10 '' a V3.
- Afegir els ous, la farina el sucre i la sal i programar 30'' a V6.
-Amassar a V.Espiga 3 minuts.
-Programar 2 minuts a V.Espiga i anar afegint a poc a poc la mantega pel forat de la tapa.
- Deixar-ho dins del bol una hora. Una vegada passat aquest temps veureu que ha pujat molt. Feu baixar la massa amb l'espàtula i tornar a amassar V.Espiga durant un minut ( jo aquí he fet una mica de trampa i l'he amassat 5 minuts)barrejant-hi trossets de xocolata.
- Treure la massa del bol i posar-la a la safata que anirà al forn donant-li la forma de panets.
- Deixar-ho 45 minuts més.
Preescalfar el forn a 200º.
Passats els 45 minuts pintem la superfície desl panets amb ou batut i posar-ho al forn uns 20/30 minuts.
Ha valgut la pena seguir les "instruccions", encara que sigui per una vegada, no us sembla? Sense haver d'inventar ni massa feina ja tenim esmorzar per demà!
Que bons!!! Llàstima que a casa la TMX de moment no l'hem deixada entrar, jejejeje, tot i que li vam demanar als reis mags.
ResponEliminaPerò bueno, no treu que això fa una pinta tremenda.
Una abraçada!!!
mmmm per esmorzar i sucar-ho a la llet bonísssim!!! La Tx és genial, jo en sóc una enamorada. T'he decovert i et seguitré. Petonets
ResponEliminaostres tenen molt bona pinta i amb xocolata,mmm petons
ResponEliminai a més son mossegades de brioix, a mi ja m'en pots portar dues dotzenes! quina passada de bons!!
ResponEliminaguaita tu que maquetons! és que li has de fer cas a les instruccions que van be hehehehehe, jo en vull fer un dia d´aquest, l´Aleix deiu que prou muffins i madalenes .
ResponEliminauna abraçada
pues tomo nota y sigo yo también las instrucciones... a ver si me sale tan bien como a tí!
ResponEliminabesos
Jo també la faig anar a la "meva bola" ja,ja,ja,.. faig el que em sembla i surt be, ara veig que potser si que val la pena seguir les instruccions correctament de tant en tant... la pinta es bonissima!!!
ResponEliminaPetons
Aquests brioixets ténen una pinta fantàstica. Segur que demà tindreu un bon esmorzar.
ResponEliminaVal a dir que per aquestes coses, la TMX és bastant bona, sempre surten bé oi? Que comenceu bé la setmana!
Elisabet
Tens la TMX???, no ho sabia...
ResponEliminavaja ja tinc dos teves el coc i ara el briox.
Un petonet
Hola,
ResponEliminaCom m'agraden els brioxets per esmorzar.. bé i per berenar i a qualsevol hora! Veig que has estat disciplinada i has seguit les instruccions, de tant en tant també va bé.. Petons,
Jo també els he fet més d'una vegada però sense els trossets de xocolata. Si sense ja són bons amb han d'estar de vici. Ho probaré, tenen una pinta irrestible...
ResponEliminade tant en tant va bé seguir les instruccions, sí, però tothom que té thermomix ja té les instruccions, personalment prefereixo que improvisis i actuis per intuïció.
ResponEliminaJo en vull un!!!!!!!!! Please???
ResponEliminaPtnts guapa
Quin esmorzar més bó!! Una bona manera de començar bé el dilluns! jejeje
ResponEliminaPetons!
Quina delícia aquets brioxets!
ResponEliminaUns brioixets que parlen per si sols, i diuem: menja'm, menja'm. No hi ha res com els que es fan a casa... seguint a peu de lletra o improvitzant.
ResponEliminaBesades!
mmmmmmmm! Que bons!! Fan venir salivera...
ResponEliminaUna abraçada
Que bons!! Els brioixos o brioixets m'encanten per berenar! I si porten xocolata encara més. ;)
ResponEliminaPetons!
Quina recepta més bona!!! Això de la TMX em fa les dents llargues... però val massa diners, i l'economia no està per a moltes alegries!! Hauré de fer vidriola... Salutacions
ResponElimina