HostelCat
Vaig tard, ja ho sé! Ja sé que fa us dies que us hauria d'haver posat una entrada explicant les excel·lències de la fira HostelCat que es va fer a Reus els passats dies 18, 19 i 20. Però val més tard que mai, no us sembla?
Fira a la qual hi vam anar el diumenge a la tarda la Marta, l'Starbase i la Cristina i el Manuel después d'haver visitat Les Clandestines de Montferri, fàbrica de cervessa artesanal i d'anar a dinar a Cala Peirona a Vilaplana; el Manel i jo ens hi vam afegir després. Podeu veure les cròniques aquí.: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8(com podeu veure, encara que eren pocs són molt treballadors)La fira HostelCat és una fira jove, els que esteu acostumats a anar a esdeveniments gastronòmics d'envergadura l'haguessiu trobat petita, però de miqueta en miqueta, ja anirà creixent!
L'any passat la Fira va estar només dedicada als professionals i aquest any, per primer cop, es va obrir al públic engeneral, el diumenge dia que els alumnes i professors de l'escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils van fer una demostració de les seves arts i a més es van poder degustar vins olis, melmelades, arrossos, embotits i formatges, pans, cocs i coques, entre d'altres coses.
L'endemà dilluns, la Marta i jo ens vam trobar per tornar-hi. Això si, a la tarda que al matí tocava treballar, amb la qual cosa ens vam perdre el Pere Tàpies i l'Isma Prados.
Vam estar al Taller de cuina de l'Àlex Segú, del restaurant Mulsum de la Riera de Gaià, qui ens va fer un "Dau de pollastre de corral tradicional amb gadagangs de La Torre i aroma de vermut". Espectacular la presentació, sobretot després d'haver vist els escamarlans que tenien una mida molt poc comuna i sobretot molt poc asequible a les butxaques de molts de nosaltres!Desprès vam assistir a un Taller temàtic sobre el foie que va anar a càrrec de l'empresa Collverd de Figueres ( per cert ens va semblar veure l'oportunitat de fer una visita a aquesta empresa, per tant els organitzadors de les trobades blocaires que en prenguin nota!)
La resta de tallers de dilluns i els de dimarts a la tarda podeu gaudir-los a la crònica de la Marta, que ella sí que hi va anar.
Per acabar el recorregut per la Fira res millor que una infusió com les que vam veure a la paradeta d'herbes i remeis casolans!
Fira a la qual hi vam anar el diumenge a la tarda la Marta, l'Starbase i la Cristina i el Manuel después d'haver visitat Les Clandestines de Montferri, fàbrica de cervessa artesanal i d'anar a dinar a Cala Peirona a Vilaplana; el Manel i jo ens hi vam afegir després. Podeu veure les cròniques aquí.: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8(com podeu veure, encara que eren pocs són molt treballadors)La fira HostelCat és una fira jove, els que esteu acostumats a anar a esdeveniments gastronòmics d'envergadura l'haguessiu trobat petita, però de miqueta en miqueta, ja anirà creixent!
L'any passat la Fira va estar només dedicada als professionals i aquest any, per primer cop, es va obrir al públic engeneral, el diumenge dia que els alumnes i professors de l'escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils van fer una demostració de les seves arts i a més es van poder degustar vins olis, melmelades, arrossos, embotits i formatges, pans, cocs i coques, entre d'altres coses.
L'endemà dilluns, la Marta i jo ens vam trobar per tornar-hi. Això si, a la tarda que al matí tocava treballar, amb la qual cosa ens vam perdre el Pere Tàpies i l'Isma Prados.
Vam estar al Taller de cuina de l'Àlex Segú, del restaurant Mulsum de la Riera de Gaià, qui ens va fer un "Dau de pollastre de corral tradicional amb gadagangs de La Torre i aroma de vermut". Espectacular la presentació, sobretot després d'haver vist els escamarlans que tenien una mida molt poc comuna i sobretot molt poc asequible a les butxaques de molts de nosaltres!Desprès vam assistir a un Taller temàtic sobre el foie que va anar a càrrec de l'empresa Collverd de Figueres ( per cert ens va semblar veure l'oportunitat de fer una visita a aquesta empresa, per tant els organitzadors de les trobades blocaires que en prenguin nota!)
(se'm va entelar l'objectiu de la càmera d'aquí que aquesta fotografia es vegi borrosa, mil i un perdons!)
I fins aquí la meva estada a l'HostelCat.La resta de tallers de dilluns i els de dimarts a la tarda podeu gaudir-los a la crònica de la Marta, que ella sí que hi va anar.
Per acabar el recorregut per la Fira res millor que una infusió com les que vam veure a la paradeta d'herbes i remeis casolans!
L'any vinent que ens esperin, hi tornarem!
Glòria,
ResponEliminaJa m'hagués agradat haver anat en aquesta fira, quins plats oi? Déu ni do, aquest escamarlans, m'imagino la flaire i tot.
Una abraçada.
Un apunt tardà, però no per això menys interessant. Besades
ResponEliminaUna crònica ben interessant! I és que tens temps de tot!
ResponEliminaUna abraçada
Molt interessant.
ResponEliminapetons
Muy interesante, seguro que lo pasaste muy bien y además te llenarías de muchas recetas novedosas... estos acontecimientos son como una bocanada de aire fresco...
ResponEliminaUn besito!
Segur que va ser una fira molt interessant, jo al final no vaig poder venir... els meus companys van preferir quedar-se escalant a Arbolí fins tard :(
ResponEliminaEl coc té un color groc impressionant... i la infusió que has fotografiat és molt adequada per l'operació biquini, je je je...
Deixant la companyía de banda, que va ser perfecte, la fira de debó era el dilluns i dimarts...això em queda clar.
ResponEliminaI més val tard que mai! :)
que bé, si ho hagué sapigut potser m'hagues arribat.....s'apren molt no?
ResponEliminapetons
Dolça, dices bien más vale tarde que nunca jj. Creo que los platos debieron estar deliciosos al menos el aspecto que presentan es fabuloso. Estos eventos siempre vienen bien y seguro que se pasa estupendo.
ResponEliminaSaludos
Quina fira més interessant, no? Totes les estrelles del fogons segur que iren presents, com vosaltres! Jejejeje. Doncs si, a aquest ritme crec que si hauríem de passar-hi tot per la paradeta final!
ResponEliminaUna forta abraçada Dolça!
Carme, a veure si l'any vinent ho organitzem una miqueta millor i podem ser més, el problema és que la part interessant la van fer dilluns i dimarts, dies de treball!
ResponEliminaFrancesc, és que últimament tot ho faig a ritme lent i, per tant, les cosess van tard!
Margarida, si precisament em queixo de tot el contrari, de que no arribo enlloc!
Gràcies Núria, realment si que ho va ser interessant.
Cuinera, és bonic i enriquidor veure i conèixer coses noves, és, tal com tu dius, una alenada d'aire fresc.
Gemma, i us va fer bo per Arbolí? Per aquí baix va estar bastant rúfol tot el dia.
El coc té truc, amb l'Starbase en feiem conya i jo vaig dir que era color de colorant, i la vaig encertar!
Starbase, ja ho veus, la fira de veritat dilluns i dimarts, i el coc amb colorant, jejej
Lídia, a veure si l'any vinent pot ser, ok?
Juan, es una manera diferente de ver y aprender.
Gemma, guspires, sobretot nosaltres, les estrelles dels fogons. Ens hauríeu d'haver vist amb les acreditacions on constava el blog com a nom de la nostra empresa gastronòmica, jejej
PTNTS
Dolça
Una fira molt interessant... i m'apunto la idea de visitar Collverd. ;)
ResponEliminaPetons!
m'apunto la cita,... potser el proper any ...
ResponElimina