PSEUDO PATATES FREGIDES
Amb poc temps és impossible fregir patates per a unes quantes boques adolescents, així que he trobat la manera de satisfer gust i gana sense haver de pelar, tallar i fregir a última hora.
Necessitem:
- - Patates
- - Oli, sal i una miqueta de pebre (si es vol)
Bullim les patates amb pell.
Les deixem refredar, les pelem i tallem de la mida que es vulgui.
Fins aquí ho podeu deixar preparat.
Poseu les patates en una safata amb un raget( no massa) d'oli, sal i si es vol una miqueta de pebre molt.
Poseu la safata al forn, a 200º, i de tant en tant amb una espàtula de fusta les aneu remenant perquè agafin color per igual, i quan les tingueu dauradetes al vostre gust les podeu servir.
Al meu forn i al nostre gust és un quart d'hora.
M'encanta aquesta idea, fas un munt de patates i en un moment!!!
ResponSuprimeixPetonets
Pues es muy buena idea!!
ResponSuprimeixPerfecte!
ResponSuprimeixUna solució genial, tenint en compte que d'aquesta manera ens estalviem el fregit; menys feina i menys greix.
Petons :)
Aquest nois no deixen de tenir mai gana, sempre estan buscant per la cuina.
ResponSuprimeixDemá que torna el meu fill petit de convivències li faré un bon plat per la nit a veure si queda tip.
Ja et diré
Ptns
Molt bona idea!!!!! Ho pasaré en pràctica!!
ResponSuprimeixPetonets
Quina idea més bona!!I segur que són encara més bones que les fregides!!Ets una artista!!
ResponSuprimeixPetonets preciosa,
Vanesuky.
T'agafo la recepta, molt bona idea!
ResponSuprimeixUna abraçada,
Pla B: passar-les pel microones en un recipient tancat amb 1 dit d'aigua. Amb 7-8 minuts les tindràs com bullides :-)
ResponSuprimeixPer cert, ja que tens el forn encès... un coc cap a dins per aprofitar la calor residual, no?
Això si que és molt bona idea! També en prenc nota.
ResponSuprimeixPetons
pues me copi esta idea!! que siempre ando a cien y no me quedan a mi gusto las patatas con prisas... Gracias wapa!!
ResponSuprimeixBss
Molt bona idea!!! així en fas un bon munt d'una vegada
ResponSuprimeixÉ molt bona idea, tan per estalviar temps com per obtenir unes patates més light, sense tan oli... una idea molt bona i molt pràctica!
ResponSuprimeixDolça, has tenido una genial idea y además seguro que están como para no dejar ni una. Tienen una pinta fabulosa.
ResponSuprimeixUn abrazo
Mira, ara que a la tela anuncíen un aparell per a fer patates rosses només amb dues cullerades d'oli...i no fa falta cap aparell perque hi ha mètodes alternatius. Perfecte.
ResponSuprimeixmOLT FACILETES I BONISSIMAS, AURÉ DE TASTARLES MACA.
ResponSuprimeixPATONSSSSS
Una receta deliciosa x
ResponSuprimeixPues mira yo también las hago así...aunque solo para mi...porque mi marido las quiere fritas... pero yo por la línea y porque son más sanas las prefiero así...
ResponSuprimeix¿A que están también muy buenas?
Besitos
muy buena esa idea,yo las dejo a medio freir y les doy el ultimo golpe de sarten cuando las necesito
ResponSuprimeixun beso
Hola preciosa amiga!! Ja m'imagino que has de cuinar carretades per a nanos amb una gana tremenda!!
ResponSuprimeixLa teva idea ens ha agradat molt, moltíssim, que la durem a la pràctica ben aviat.
Molts petons.
Lo pondre en practica,mis hijos comen patatas a quilos!nunca tienen bastantes.
ResponSuprimeixBesets.
ondia quina bona pensada .... i amb una mica de maionesa o de salsa per braves... ja és de nota .....
ResponSuprimeixUna abraçada
Ja ho provaré! Que a casa som grans consumidors de paptes fregides, i si n' has de fer gaires, i tens poca estona...
ResponSuprimeixDolça, molt bona idea!
ResponSuprimeixPetons
Hola a tots i totes,
ResponSuprimeixM'agrada que us agradi l'idea. És una manera d'alleugerir-te de feina i el resultat es prou satisfactòri, a més ens estalviem oli.
Surfzone, del pla B en prenc nota, i el coc aprofitant que ja tinc el forn calent més d'una vegada passa.
Starbase, aquest artilugi encara no l'he vist, però és que a la meva cuina ja no hi cap res més!
I com diu l'Alfons, amb una cullerada de salsa per a braves, tapeta de diumenge!
PTNTS a tots
Dolça
Jo vaig passar ahir per una botiga d´electrodomestics i vaig veure l´artilugi de les dues cullerades d´oli... pero no se si les farà igual que fetes amb mètodes tradicionals...
ResponSuprimeix